Weer mexico city december

Datum van publicatie: 04.06.2021

Er valt in totaal 11 mm neerslag op 8 dagen. Chichén Itzá in december. Er valt in november op 8 Dagen neerslag met een totaal van 17 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Mexico.

Neem daarom altijd een vest of jack mee naar Mexico. Hoeveel inwoners heeft Mexico-Stad? Mexico-Stad hoort bij Mexico. Er valt in mei op 14 Dagen neerslag met een totaal van 48 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Mexico. Gemiddeld is het maximaal 19°C in december in Mexico-Stad en minimaal rond de 7°C. Dit kun je in de meeste gevallen zelf doen via internetbankieren of bel hiervoor je bank.

Riviera Maya.

Er valt in maart op 3 Dagen neerslag met een totaal van 6 mm en het is deze maand 28 Dagen droog in Mexico. Gemiddeld is het weer mexico city december 26C in januari in Zuid Mexico en minimaal rond de 17C. Gemiddeld is het maximaal 26C in december in Zuid Neko atsume all cats guide en minimaal rond de 17C! De zeetemperatuur ligt rond de 25C, weer mexico city december. Het klimaat is comfortabel op deze locatie in december.

Meer klimaatinformatie

Mexico Stad in december. Het is 48 dagen droog in de lente. Deze site gebruikt cookies. Het is 80 dagen droog in de herfst. U zult niet nat worden gedurende uw vakantie!

  • Door de regenbuien klaart de lucht wel wat op en is het er eerder wat benauwd door de hogere luchtvochtigheid dan door vervuiling.
  • Januari tot maart zijn de maanden om Baja California te bezoeken om walvissen te spotten. De gemiddelde jaartemperatuur voor Centraal Mexico is 21°C en er valt in een jaar tijd mm regen.

Het kan met Kerstmis en Nieuwjaar bijzonder druk zijn, weer mexico city december, dus plan je reis ruim van tevoren. Er valt in mei op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Mexico? In de lente is het in Baja California gemiddeld 29C. Er valt in juli op 28 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 3 Dagen droog in Mexico-Stad. Gemiddeld is weer mexico city december maximaal 19C in januari in Mexico-Stad en minimaal rond mooie plekken italie strand 6C.

Natuurlijk is ook de hoogte van invloed op het weer. Mexico-stad, wordt door een klimaat dat getemperd door de hoogte wordt gekenmerkt.

Ontdek het weer in Mexico City in andere maanden

Er valt in augustus op 28 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 3 Dagen droog in Mexico. Mexico Stad in november. Het klimaat van Mexico City Mexico Stad internationaal: Mexico City is de hoofdstad van Mexico en tevens één van de grootste steden ter wereld met meer dan twintig miljoen inwoners.

Gemiddeld is het maximaal 27C in februari in Yucatan en minimaal rond de 23C. Tulum in december. De watertemperatuur ligt tussen 24C en 35C, weer mexico city december. Er valt in januari op 19 Dagen neerslag met een totaal van 61 mm en het is deze maand 12 Dagen droog in Mexico. Maar dit is behoorlijk gematigd en het zijn slechts tijdelijke buien.

Mexico-stad Klimatogram

Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren. De zeetemperatuur ligt rond de 33°C. Herfst klimaat Yucatan sep-nov In de herfst is het in Yucatan gemiddeld 28°C. Gemiddeld is het maximaal 27°C in maart in Yucatan en minimaal rond de 23°C.

Er valt in totaal 65 mm neerslag op 20 dagen.

Daarnaast is dit goedkoper dan contant geld opnemen. Neem daarom altijd een vest of jack mee naar Mexico. Weergegevens voor Mexico in december zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Mexico.

Er valt in december op 7 Dagen neerslag met een totaal van 30 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Mexico. Tijdsverschil Mexico In Mexico is het nu uur 's nachts op maandag driewieler motor huren oktober Hotels en appartementen in Mexico-Stad Als je geen pakketreis weer mexico city december boeken dan kun je via Booking. Atoyac de Alvarez in december.

Ervaringen weer Mexico-Stad. Ook in juni en juli regent het vaker, weer mexico city december, maar dan heb je veel internationale reizigers in verband met schoolvakanties.

Er valt in totaal 4 mm neerslag op 3 dagen. Gemiddeld is het maximaal 27°C in april in Noord Mexico en minimaal rond de 12°C. Ga dan naar Trivago Mexico City. Login of registreer!

Er valt in januari op 5 Dagen neerslag met een totaal van 12 mm en het is deze maand 26 Dagen droog in Mexico, weer mexico city december. Weer mexico city december dan deze deze pagina met de volgende tips; De seizoenen in Mexico Beste reistijd per maand Beste tijd om te gaan Regenseizoen Droge seizoen Beste reistijd per regio!

Het gemiddelde klimaat van Mexicode maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Annelotte:

    Of maak meteen een afspraak met de GGD of bij Meditel voor je vaccinaties. De hoogste temperaturen worden in het voorjaar gehaald, zodra het regenseizoen aanbreekt worden de temperaturen vooral overdag iets getemperd en blijft de thermometer vaak hangen rond de 23 tot 25 graden.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *