Treinkaarten bij kruidvat

Datum van publicatie: 06.06.2021

Goedkoop treinkaartje Etos. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Net als vorig jaar deze tijd waren er ook dit jaar in december bij Etos weer goedkope treinkaartjes te koop. Is nu nog niet het geval.

Oproep: reis zo min mogelijk 13 okt Ik verkoop mijzelf voor dom en herhaal deze procedure 6 maal!! Coronamaatregelen trein en OV. Alvast bedankt voor jullie reactie.

Aanpassing 21 maart : Kruidvat tickets zijn nog treinkaarten bij kruidvat tot en met 13 april. In februari koop je bij Kruidvat weer voordelige NS dagretours. Check de pagina geld terug bij vertraging van NS. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Abrahale adhanom schreef:. Janneke 1 schreef:.

Kruidvat treinkaartjes. Kortom het is momenteel niet leuk om een stad te bezoeken en ook nog eens onverantwoord. Ja hoor.
 • Eindelijk waren er  weer goedkope treinkaartjes te koop bij Spoordeelwinkel waarbij je de eindbestemming zelf mocht bepalen!
 • LInk naar:NS Zomertoer actie

Meld je aan

NS dagkaart aanbieding Actievandedag. In het verleden had je kaartjes 13,50 euro kon je in een weekend dag van hot naar her reizen dat was leuk vrijheid bljheid.

Na het verzilveren kun je niks meer wijzigen of annuleren. Deze actie delen. Ook andere kaartjes zijn in geldigheid verlengd. Naar NS. Kan ik mijn kaartjes aan de familie geven of kan ik mijn geld terug krijgen?

Marco schreef:. Video: ICNG herspoord. Dit ondanks mijn grote vertrouwen in Treinreiziger. In februari koop je bij Kruidvat weer voordelige NS dagretours!

Wil je er drie of meer kopen.

Retour in de daluren

Alex Kruizinga schreef:. Inmiddels heb ik gehoord dat ook dit soort acties minder gaan worden. Looptijd verkoopperiode: NS Dagretour actie: Bestemming naar keuze.

Top van NS, dank u wel. Nee helaas is dat niet mogelijk. Bij voorbaat dank. Oproep: reis zo min mogelijk. Voordelig onbeperkt reizen met Kruidvat treinkaartjes!

71 gedachten over “Kruidvat treinkaartje blijft heel 2020 geldig”

Annemiek, ben het met je eens! Ook voor deze treinkaart aanbieding gold een Stapelkorting. Eventueel gesloten OV-poortjes die je op steeds meer stations tegenkomt kun je openen met de vierkante barcode op je e-ticket.

Ik ga niet sjoemelen met Buitenpost en Valkenburg. Geachte Red. Wel zo netjes van de NS. Dus dat betekent dat je er niet mee mag reizen tussen Er zijn verschillende aanbieders die goedkope treinkaartjes verkopen, treinkaarten bij kruidvat.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig treinkaarten bij kruidvat om te downloaden.

Omdat je reist met treinkaartjes in de vorm van e-tickets hoef je niet in of uit te checken. Looptijd kleding inkopen groothandel duitsland NS Dagretour actie: Bestemming naar keuze.

Kruidvat treinkaartjes blijven dit hele jaar geldig

Wim D. Ceciel schreef:. Voordelig onbeperkt reizen met AH treinkaartjes.

Gratis reizen met het Boekenweekgeschenk. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Treinkaartjes Actievandedag Enkele reis.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Enzo:

  Ik geef toen, voor veel reizigers is het verschil niet bekend.

  Antwoord
 2. Gijsberta:

  Ook met een Kruidvat treinkaartje heb je recht op geld terug bij vertraging.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *