Spotify chromecast audio not showing

Datum van publicatie: 17.03.2021

Werkt echt heerlijk! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het geluid zou nu uit je luidspreker moeten komen.

Zakelijk Winkels. Gebeurt dit niet, vul dan handmatig het wachtwoord van je netwerk in en tik op Doorgaan. Bij mij was al voldoende om het eerste nummer van de afspeellijst te vervangen door het zelfde nummer. Op het scherm van je televisie zal je covers zien van de afgespeelde muziek, inclusief het volgende en vorige nummer. Is dit niet het geval? Review: Harman Kardon Citation — draagbare slimme luidspreker. Als dit niet lukt, ga met je smartphone of tablet iets dichter bij de Chromecast Audio staan en tik op Opnieuw proberen.

Die zijn daar denk ik veel beter in Reageer, spotify chromecast audio not showing. Als je dan in je browser de webversie van Spotify start dan zal onze vader elly en rikkert bladmuziek geluid van die tab met Spotify ook via de Chromecast afgespeeld worden. Vertel ons iets meer over waar u problemen ondervindt: Ik kan geen verbinding maken met het wifi-netwerk dat ik selecteer Mijn wifi-netwerk wordt niet vermeld tijdens de configuratie Mijn Chromecast Audio wordt niet weergegeven in de configuratie-app voor Google Home Ik ondervind problemen met het fysiek aansluiten van mijn Chromecast Audio Ik hoor na het verbinding maken met Chromecast Audio een tikkend geluid uit mijn luidsprekers.

Spotify op mijn Moto G werkt niet op chromecast2 terwijl mijn ipad dat wel doet. Google Home.

Waarmee kunnen we je helpen?

Wat is multiroom audio en hoe werkt het? Vul hier de naam in waarmee je de Chromecast Audio wilt herkennen in andere apps bijvoorbeeld "Woonkamer".

Voordat we uitleggen wat Chromecast built-in precies is moeten we wat verwarring rondom de naamgeving wegnemen. Klik op Geluid afspelen en controleer of je dit geluid door je speakers hoort. Sluit je Chromecast Audio aan De Chromecast Audio kan op elke versterker, receiver of actieve speaker aangesloten worden.

Zorg dat je tablet of smartphone is verbonden met jouw draadloze netwerk. Moeten alle speakers hetzelfde netwerk gebruiken om deze te kunnen groeperen. Iemand een idee. Spotify vindt de speakergrorprn niet, kan maar 1 speaker in mijn huis selecteren ipv een ruimtr. Voor deze spotify chromecast audio not showing dient je smartphone of houten kast wit verven te beschikken over Android versie 4.

Beide apparaten zijn voldoende opgeladen of hebben stroom.

Ik heb spotify premium en chromecast. Zet het volume niet te hard, maar zorg dat het volume wel hard genoeg staat om het geluid van de Chromecast Audio te horen. Tik op Bluetooth inschakelen om dit te doen.

Voor Een draadloos netwerk en het wachtwoord hiervan. Zijn er andere mogelijkheden om Spotify te gebruiken met de Chromecast Er was eerder nog geen officile Chromecast spotify chromecast audio not showing in de Spotify app. Je kunt ook deze andere manieren proberen om Spotify op je luidspreker of geluidssysteem af te spelen:. Dit kun je controleren op Spotify Everywhere of navragen bij de fabrikant.

Installeer je Chromecast Audio vanaf een smartphone of tablet

Multiroom, perfect. Google Chromecast Audio en Chromecast built-in: wat is het en hoe werkt het? Gebeurt dit niet, vul dan handmatig het wachtwoord van je netwerk in en tik op Doorgaan. Of kan dat gewoon niet?

  • Hoe moet ik dit dan instellen?
  • Probeer indien mogelijk een andere wifiverbinding op het apparaat waar je vanaf speelt zoals je mobiel, tablet of desktop.
  • Uw castingprestaties kunnen beperkt zijn U ondervindt mogelijk netwerkproblemen Systeemeigen plug-ins worden niet ondersteund AP-isolatie is ingeschakeld UPnP is uitgeschakeld op router.
  • Laat een reactie achter Antwoord annuleren.

Welke Hdmi 2. Download deze gratis op de website van Google. Gebruik je een laptop van Apple, dan geldt dat je MacOS versie. Is deze spotify chromecast audio not showing wat. Als je daarop doorklikt dan krijg je een scherm waar je Spotify kan verbinden met de Chromecast.

Meer hulp nodig. Er was eerder nog geen officile Chromecast ondersteuning in de Spotify app.

Vond u dit antwoord nuttig?

U kunt Chromecast Audio instellen door eerst naar Chromecast Audio instellen te gaan. Zorg er wel voor dat geluid op je tablet of phone aan staat. Vanaf dat moment zal de Chromecast de muziek laten horen die je via de Spotify app selecteert.

Sinds begin oktober ondersteunt Spotify het streamen via de Chromecast. Heos box hapert of valt uit. Homecinema Informatiegids Tips archief Koopadvies.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *