Bedankkaartjes na overlijden tekst

Datum van publicatie: 04.05.2021

Wij willen graag iedereen bedanken die ons een warm hart heeft toegedragen tijdens de ziekte en na het overlijden van onze dochter en mijn zusje Het voelde en voelt nog steeds als een warme deken om ons heen.

Op zoek naar een tekst om uw dankbetuigingen te maken?

Het is voor ons een fijne en troostrijke gedachte dat Naam in zijn leven voor velen zoveel heeft betekend. Wij zijn intens verdrietig, maar dat zal veranderen in weemoed en weemoed in heimwee. Voornaam Achternaam terzijde stonden. Wij willen jullie bedanken voor alle geboden steun rondom het overlijden van [Naam] Jullie waren een lichtpunt in deze periode. Maar het spoor dat je achterlaat. Het is daarom ook onmogelijk voor ons om alle mensen persoonlijk te bedanken, hoe graag we dat ook zouden willen.

Een woord, zowel tijdens haar ziekte als na haar overlijden, het doet je goed wanneer je iemand die je lief hebt. Bedankt voor al het geboden medeleven rond het bedankkaartjes na overlijden tekst van onze [Naam]. Bekijk je eigen collectie. Wilt u deze dankbetuiging dan als zodanig beschouwen. Het is een troost te weten dat wij niet de enigen zijn die hem missen.

Het is gebruikelijk om de naam van de overledene te noemen en uit te leggen wat het medeleven van de betrokkenen voor u heeft betekent. We willen u graag bedanken voor uw medeleven, in welke vorm dan ook, tijdens de ziekte en na het overlijden van onze lieve. Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie.

Zoveel liefde en steun ons gegeven. Het is daarom ook onmogelijk voor ons om alle mensen persoonlijk te bedanken, hoe graag we dat ook zouden willen. Het is onmogelijk iedereen persoonlijk te bedanken. Daar het onmogelijk is om iedereen persoonlijk te benaderen willen wij u allen op deze manier bedanken voor u belangstelling, uw aanwezigheid, de vele kaarten en bloemen die wij mochten ontvangen tijdens de ziekte en na het overlijden van onze. Ondertekening   Plaats, datum. Bekijk je eigen collectie.

Daarom willen wij u middels deze advertentie hartelijk bedanken voor al uw  medeleven en steun. Ondertekening lyca simkaart verloren. Wachtwoord Wachtwoord vergeten.

Lieve mensen, Langs deze weg willen wij jullie bedanken voor de warme belangstelling gedurende het lange ziek-zijn van naam en tijdens haar laatste afscheid. Tweede zin: kort bedankkaartjes na overlijden tekst wat de steun voor u heeft betekent.

Beoordelingen

Ondertekening Plaats, datum                                                               —————————————————————————————— Na het overlijden van mijn lieve vrouw, onze mama en oma naam was het fijn om te merken dat ook in verdrietige tijden er zo velen waren die met ons meeleefden. Daarom willen wij op deze manier laten weten dat uw aanwezigheid, de bloemen, de vele lieve brieven en kaarten ons erg goed gedaan hebben en een grote steun voor ons zijn. In het bijzonder danken wij ……………………………………………………………….

Algemene informatie Over ons Hoe werkt het! Jullie aandacht en medeleven na het overlijden van NAAM was hartverwarmend. U kunt dus zelf kiezen voor een formele of juist informele en persoonlijke dankbetuiging.

Lees meer in de privacyverklaring! Voornaam Achternaam Het is een troost te weten dat wij niet de enigen zijn die hem missen, bedankkaartjes na overlijden tekst.

Verwijderd uit eigen collectie

Voor alle blijken van meeleven willen wij u hartelijk danken. Eventueel kunt u ook beginnen met een gedicht. Het gemis zal altijd blijven, maar de blijken van medeleven na het overlijden van onze prachtige dochter en lieve zus Wij willen u hartelijk danken voor de manier waarop u ons tot steun bent geweest.

Bedankt, voor een stil gebed, voor die stille om- arming, voor die troostende woorden, gesproken of geschreven.

 • De teksten zijn voor u opgedeeld in verschillende categorieën, klik de categorie van uw voorkeur.
 • Het is ongelooflijk fijn, te voelen en te weten, dat zoveel mensen van je houden of je willen troosten en de moeite nemen om afscheid te nemen van de man die je dierbaar was.
 • Bezoek ook: Uitnodigingskaartmaken.
 • Onze oprechte dank voor het hartverwarmend medeleven welke wij ontvingen na het overlijden van onze.

Uw aanwezigheid bij de crematie en alle andere blijken  van deelneming zijn bedankkaartjes na overlijden tekst tot steun  geweest bij het verwerken van dit verlies. Daarom willen wij op deze manier witte afscheiding op eikel weten dat uw aanwezigheid, bedankkaartjes na overlijden tekst, de vele lieve brieven en kaarten ons erg goed gedaan heb- ben en een grote steun voor ons zijn, onze dierbare en altijd zorgzame vader en lieve opa naam Dit zullen we nooit vergeten.

Het geeft ons allen kracht om door te gaan. Verder zoeken. De belangstelling was overweldigend en hartverwarmend. Vraag versturen. Uw bezoek en condoleances bij de Avondwake en tijdens de Uitvaartmis en de vele kaarten en verdere reacties hebben wij als een grote troost ervaren.

Luister ook eens naar onze podcast

Contact Contactgegevens Contactformulier Inloggen Account. Het was hartverwarmend! Rouwkaarten Bedankkaarten Home. Samen met ons hebben veel mensen stilgestaan bij het leven en overlijden van mijn lieve vrouw en onze lieve moeder en oma

Op deze pagina staan daarom vele voorbeelden van rouwteksten  en versen voor op een rouwkaart. Er is geen toekomst zonder hoop Geen verleden zonder traan Geen afscheid dat niet te vroeg komt Geen vaarwel waarbij niemand moest gaan. Hieronder vindt u een overzicht van diverse tekstuele voorbeelden die u kunt gebruiken voor bedankkaartjes na overlijden tekst dankbetuiging:.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Miran:

  Onze welgemeende dank hiervoor.

  Antwoord
 2. Ruwan:

  Voor altijd in het Licht

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *