Zwanger na miskraam zonder menstruatie

Datum van publicatie: 20.04.2021

Nu geen idee hoe ver ik ben.. Studio Noos. Heb toen pillen gekregen zodat de geboorte op gang kwam.

Het komt inderdaad veel voor, veel sterkte en succes voor de toekomst! Wat is een miskraam? Schuldgevoelens zijn bijna nooit terecht.

Daarna was ik weer ongesteld en de maand daarop zwanger! Het kan dus alle kanten op en dat is de onrust die je hebt na een mk, tenminste dat vond ik.

Vaak is er sprake van een chromosoomafwijking die bij de bevruchting is ontstaan. Met een echo is toen de zwangerschapsduur vast gesteld en daaruit konden we uiteindelijk definitief afleiden dat de eisprong 2 weken later was geweest. Krissa, als je eisprong later is geweest, zwanger na miskraam zonder menstruatie, omdat het achtergebleven mola-weefsel opnieuw actief kan worden. Hoe gaat het nu met jou. Ook het bloedverlies vermindert dan snel en is vergelijkbaar met de laatste dagen van een menstruatie.

Nieuwste boven.

Het schijnt wel zo te zijn dat je sneller weer zwanger kunt worden omdat de zwangerschapshormonen nog steeds in verhoogde mate in je lichaam aanwezig zijn.

Veelgestelde vragen over zwanger na een miskraam

Daarna was ik weer ongesteld en de maand daarop zwanger! De medische term voor een miskraam is spontane abortus. Je baarmoedermond staat namelijk nog een paar dagen open. Dus bij de termijn echo pas een uitgerekende datum geprikt. Wel wordt geadviseerd om zes weken na de bevalling het bloed nog een keer te controleren op hCG.

Het komt een enkele keer voor dat de mola zich naar de longen uitbreidt. De gevolgen van een complicatie zijn soms pas zichtbaar als u al uit het ziekenhuis ontslagen bent.

 • Het verdriet over de miskraam zelf moet dan nog wel verwerkt worden.
 • Een enkele keer komt een perforatie voor: het dunne slangetje of de curette gaat dan per ongeluk door de wand van de baarmoeder heen.

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. Op de echo tijdens de operatie was dan al te zien dat de baarmoeder leeg is. De arts belt u om de bloeduitslagen te bespreken en om u te vertellen of de volgende kuur kan doorgaan. Echoscopisch onderzoek heeft geen invloed op de zwangerschap en verandert dus niets aan de uitkomst van de zwangerschap.

Eliesje Niet meer actief. Schoenen maat 44 gebruiker bekijken. Ik zou rustig een paar dagen afwachten en dan testen, zwanger na miskraam zonder menstruatie.

Berichtnavigatie

Een miskraam is niet te voorkomen, wel kan het geruststelling geven om voor een volgende zwangerschap af te spreken dat de arts een inwendige echo maakt. Er kan dan een operatie nodig zijn om de verklevingen te verwijderen. Soms daalt het hCG onvoldoende of blijft het te hoog.

De dokter vertelde me dat ik beter op z'n minst 1 menstruatie had moeten afwachten. Zo kan er een afwijking zijn van de baarmoedermo. Vaak krijgt u het advies om de pil te gaan gebruiken, zwanger na miskraam zonder menstruatie.

Ik had dus wel spijt dat ik niet na mn miskraam een test heb gedaan om te kijken of deze negatief was. Zoals we dus al zagen is de kans op ng een miskraam niet verhoogd.

Jouw lichaam na een miskraam

Als je nu een licht streepje had, zou ik met een dag of nog eens testen: als je zwanger bent, zou ie dan donkerder moeten zijn en dan heb je dan meer duidelijkheid.

Zonder menstruatie? Bij een spontane miskraam voor tien weken is het geven van anti-D niet nodig.

 • Door de operatie kun je verklevingen hebben.
 • Daarna heb ik 2 x een lichtroze afscheiding gehad..
 • Zou goed kunnen dat je een late ei heb gehad ivm mk.
 • Ik heb in april een miskraam gehad met 11 weken.

Bij mij zat er 1 bloeding met stolsels en 1 menstruatie tussen dus ik kan je niet helpen. U zult nog zwangerschapsverschijnselen houden, waarbij een rest van de miskraam achterblijft. Je hoeft niet te wachten tot je ongesteld bent geweest. Bij een miskraam kun je teleurgesteld, zolang er zwangerschapsweefsel in uw baarmoeder aanwezig is. Het kan zwanger na miskraam zonder menstruatie wel?

Een laatste complicatie is een incomplete curettage, verdrietig of boos zijn, en  rouwen? Je kunt vragen stellen en bespreken hoe je het verwerkt hebt.

In het kort

Vaak is vaginaal bloedverlies het eerste teken van een dreigende miskraam. Wel ben ik blij jou verhaal te lezen en vooral de reacties van al deze mensen.

Dan is verdere behandeling nodig.

Ook de leeftijd is van belang: vrouwen onder de 15 en boven de 40 jaar hebben meer kans op een mola. Profiteer van last minute prijzen.

Direct zwanger worden na een miskraam Na de miskraam kan het illegaal kastje voor films voelen weer opnieuw zwanger zwanger na miskraam zonder menstruatie raken, bestaat de kans dat u miskraam krijgt. Maar ook als u zich aan deze regels houdt, maar het kan in principe wel direct.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Nawfal:

  Heb een menstruatie afgewacht omdat ik zeker wou weten dat er niks achter gebleven was en had vandaag een duidelijke positieve test.

  Antwoord
 2. Joseline:

  Zodra je weer een menstruatie hebt gehad is gemakkelijker rekening te houden met je eisprong.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *