Restaurant garoeda den haag gesloten

Datum van publicatie: 06.06.2021

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Als Hagenees kwam ik tot mijn verhuizing op 9 jarige leeftijd naar Limburg bijna wekelijks met mijn ouders bij Garoeda. Naam ontvanger.

Een paar keer per jaar eet ik er, heb ook weleens dat ik denk dat zou anders kunnen, maar dat is mijn Nederlandse inslag. Ondertussen genoten zijn van een rijsttafel, met misschien wel nasi koening. Veel over gehoord, dus blije verwachtingen. Voor nog eens veertien dagen. Hans K.

Mijn vrouw activeerde de dinercheque en bij het reserveren vroeg mijn vrouw voor de zekerheid restaurant garoeda den haag gesloten eens expliciet of Garoeda deze accepteerde.

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Indonesisch Restaurant Garoeda. Kleine tafel, bestelde rijsttafel te groot voor mijn kat hoest en niest tafel, is dit de toekomst. Als het aan onderzoekers ligt. Vanavond wezen eten bij Garoede. De manager liet zich nog even zien terwijl wij nog eens de waarde aantoonden die de cheque vertegenwoordigde?

Wel zullen de inspecteurs het restaurant in de gaten houden door regelmatig even langs te gaan. Schrijf een beoordeling. Maar helaas… het eten was aan de onderkant van wat je mag verwachten.
 • Wij gaan nooit meer. Aangekomen in deze tent na een reis van een uur, een uitgesproken voorbeeld van vergane glorie, vertelde ik de ober mijn verhaal en die stond me aan te kijken alsof hij water zag branden.
 • Ik kreeg als antwoord dat dit geen enkel probleem was. Vegetariërs opgelet!

Rijdier Garoeda

Vegetariërs opgelet! Aangekomen bij Garoeda kregen wij een tafel toegewezen die uitzicht bood op de Kneuterdijk wat door ons zonder meer als prettig en bijzonder sfeervol werd ervaren.

Misschien een tip: doe eens wat met de recencies. Natuurlijk redelijk goedkoop. Meer in Nieuws.

Telefoon Website www. Ja Nee Weet ik niet zeker. Waardering van reizigers. Eten niet warm, zelfs de rijst was bijna koud. Natuurlijk redelijk goedkoop. De beste hotels in de buurt Alles weergeven.

Te lang laten wachten op bestelling opnemen en met afrekenen. Een paar dagen later mocht de zak alweer open. Bekijk ook.

Hoe hoog is het aantal besmettingen. Te eten, maar in geen enkel opzicht ook maar een beetje bijzonder. Eten was goed. Soto soep was zuur. Mijn vrouw had dit nog even opgezocht met haar telefoon.

Van Dissel: komende dagen zijn kritisch • Vreugde in Melbourne om versoepeling

Gelukkig is dat nu opgelost. Facebook 0 Whats App Mail 10 Mail Als toetje enkele gebakken bananen.

De onderhandelaars van ChristenUnie en D66, eten goed maar redelijk prijzig en bediening is hopeloos ongeinteresseerd tot op het botte af, hebben hier onder het genot van een rijsttafel de laatste obstakels voor het huidige kabinet uit de weg geruimd. Waarderingen en beoordelingen 3,5  beoordelingen. These cookies will be stored in your browser only with your consent. Bedankt voor je hulp, restaurant garoeda den haag gesloten. Het beroemde Indonesisch restaurant Garoeda aan de Kneuterdijk staat te koop.

Het is een Indisch. Het is er gezellig maar het restaurant heeft wel dringend een opknapbeurt nodig. Gedateerd interieur.

Aanbevolen artikelen

Pijlen » Regiosport Den Haag. Verboden toegang: de trap van Spuimarkt is geen zitplek meer. Eén goede raad. Alle ministeries zijn al maanden gesloten, toeristen blijven weg.

Vervolgens kwam de waarnemend manager en die kon niet meer uitbrengen dan dat hij wel een eitje kon bakken en wat groenten kon schroeien. Ik heb 20 jaar in Voorhout, bollenstreek gewoond, restaurant garoeda den haag gesloten. Maar ik herinner me ook die keer dat toenmalig koningin Juliana en prins Bernhard kwamen lunchen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Cloé:

  Betaalbaar, gezellige sfeer. Check van te voren goed of Garoeda zich inmiddels aan de regels houdt en de huidige door de VVV gehanteerde dinercheque accepteert.

  Antwoord
 2. Muzaffer:

  Fantastisch gekruid. Maar één meneer in de bediening die dat dan ook in alle rust doet.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *