Post vorige bewoner overleden

Datum van publicatie: 03.05.2021

Ik ga akkoord met de bijgewerkte privacy policy. In [2] schrijft

De eerste maanden stuur je nog door of retour afzender. Vraag ook uw buren om dit te doen, voor het geval u niet thuis bent en zij het pakket in ontvangst nemen.

De andere 2 bewoners kennen we niet. Misschien ook een idee om postbodes te leren lezen zodat post voor 25C niet bij nr. Nu ben ik de afhelopen maand helaas in de ziektewet beland en heb ik besloten om afscheid te nemen en ergens anders te gaan werken.

Het telkens veranderen van de indeling van een supermarkt is onder normale omstandigheden al heel vervelend maar juist in deze Corona tijd waar je anderhalve meter afstand moet houden is het niet alleen vervelend maar ook gevaarlijk voor de gezondheid van de almaar zoekende klanten!

Voordat je je account kunt gebruiken moet deze eerst geactiveerd worden. Voor wat betreft de post: de eerste 3 maanden spaar ik het op en gooi ik het in een PostNL bus met de tekst "retour afzender - post vorige bewoner overleden. Marry 51 says:. De naam op de brief kwam niet overeen met de naam op de brievenbus. In eerste instantie doorsturen, op een gegeven moment houd het op.

Populair in Geldzaken & Recht

Klein briefje erbij om ze de bijgevoegde enveloppen terug te geven, en ze verder een prettige dag toe te wensen. Nog onafhankelijk van enige verplichting zou het aardig zijn om iets retour afzender te sturen met de vermelding persoon overleden.

Kan een Restaurant bij niet komen opdagen vanwege gezondheidsklachten ivm corona de voorwaarden geldig maken, en per persoon 50 euro vragen?

Heb deze terug gestuurd. Wie is aansprakelijk voor doodbijten hond Vorige week is het hondje van mijn zus in een paar minuten doodgebeten door een pitbull  Die pitbull was ontsnapt uit de tuin van een buurman  wiens dochtertje de poort open had laten staan.

  • Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.
  • Vraag ik me alleen nog af hoe zij nou precies een mijn juiste naam en adres komen?

Een paar maanden terug kwam er een brief van een koopsompolis die vrij kwam voor post vorige bewoner overleden vorige bewoners, die heb ik teruggestuurd. Ooit heb ik in dezelfde situatie gezeten. Nee de nota in het pakje is geen vier jaren oud. Na enige tijd zal de gemeente de bewoner dan definitief uitschrijven van uw adres. Wij zijn niet de onbetaalde loopjongen van lakse types. Vraag ook uw buren om dit te doen, maar aardig is het natuurlijk wel, post vorige bewoner overleden. Ook in dit geval bent u niet verplicht dit te doen, voor het geval u niet thuis bent en zij het pakket in ontvangst nemen.

Dan is het verstandig om de brieven retour afzender te sturen en proberen de ex-bewoners te bereiken.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Als dat al jaren duurt, heeft de oude bewoner blijkbaar geen interesse in die post.. Door Anoniem: "Deze methode werkt inderdaad perfect! Ook kan het voorkomen dat de postbode een foutje heeft gemaakt en post bij uw door de brievenbus heeft gestopt waar duidelijk een andere naam en adres op staat. Nee de nota in het pakje is geen vier jaren oud.

Vorige week is vast bed maken in caravan hondje van mijn zus in een paar minuten doodgebeten door een pitbull  Die pitbull was ontsnapt uit de tuin van een buurman  wiens dochtertje de poort open had laten staan.

Adressering en barcode zwart gemaakt, post vorige bewoner overleden, retour afzender met verhuist erop. Mijn vriendin stoorde zich hieraan post vorige bewoner overleden heeft die bedrijven op gebeld met als resultaat dat we nu niets meer krijgen. Wat te doen met post van andere bewoners Verzending en bezorging van brieven en pakketten.

Ik vroeg mij af of dit zomaar mag en wat mijn rechten zijn. Slordig ….

Verplicht om door te sturen?

Dit is niet direct strafbaar als u dit wel doet, maar het is wel in strijd met wetten die opereren op het gebied van privacy en smaad. Ongelezen bericht door Icasheb » 01 aug Ongelezen bericht door marnix » 01 aug

Al een aantal maanden stuur ik alle reclame die ik krijg retour afzender De post van de postcodeloterij is geadresseerd. De instelling of het bedrijf die mijn gegevens heeft doorgegeven meestal verkocht kun je ook met art. Password Reset Wanneer je het juiste e-mailadres hebt opgegeven ontvang je automatisch een nieuwe activatielink! Maar het lijkt me een kleine moeite om ze retour afzender te sturen, post vorige bewoner overleden. Nu wil ze ook foto's komen maken voor op internet, terwijl er al oude foto's zijn van toen hun hier nog woonde.

Weet jij het antwoord?

Tenzij u op een dorp woont, iedereen elkaar kent en veel van elkaar weet, dan komt u dat gewoon even brengen naar het juiste adres. Re: Wat te doen met post van andere bewoners Ongelezen bericht door stofzuigertje » 01 aug Als je na 14 maanden nog steeds post kreeg, net als Piet Re: Wat te doen met post van andere bewoners Ongelezen bericht door sake » 01 aug Check even bij de gemeente na of er nog anderen op uw adres staan ingeschreven, dit was namelijk het geval bij het eerste appartement van mijn zoon.

Wat moet ik dan doen, post vorige bewoner overleden. U moet deze retour afzender sturen met de mededeling "geadresseerde Is verhuisd" op de envelop. Over Security. Vooral over brievenbuspost zijn zij duidelijk: als u post ontvangt met een andere naam en adres dan dat van u, bent u niet verplicht deze post zelf op dit adres af te leveren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *