Nederlands engels vertalen

Datum van publicatie: 06.06.2021

Vóór hen staat meestal bepaald of onbepaald lid. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken. Open menu.

Wanneer een nieuw Engels woord aan het woordenboek is toegevoegd wordt het als niet gecontroleerd gemarkeerd. Gratis downloaden Nee, bedankt.

Vertaal zoveel als u wilt, zonder beperking van het vertaalvolume of het aantal tekens per vertaling. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen".

Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen. Met de onderstaande letters heb je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, net zoals in een gedrukt woordenboek.

La Stampa Itali. Gebruik de controleerfunctie om te stemmen voor vertalingen die jij graag aan het woordenboek toegevoegd wilt zien? Download de Linguee-app en probeer het zelf uit. Het woordenboek Nederlands-Engels wordt actueel gehouden dankzij de bijdrages van onze gebruikers, die nieuwe Nederlands-Engelse vertalingen toevoegen, nederlands engels vertalen. Nederlands engels vertalen Pro bedrijfsaccount. Pas uw vertaling aan en gebruik formele of informele aanspreekvormen met DeepL Pro.

Ontmoet andere taalliefhebbers op bab. Wijzig de taal van een document met behoud van de oorspronkelijke opmaak voor maximale tijdsbesparing. U gebruikt nu DeepL Pro.

Heeft aan u deze vertaling geholpen? Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. Linguee Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen. Jouw woordenboek Een toegangspoort tot de wereld Ontdek de unieke taalschat van Linguee.

Je kunt naast het woordenboek Nederlands-Engels eveneens zoeken in andere online woordenboeken door deze in het dropdown menu te selecteren.

  • Maak gebruik van onze wereldwijd toonaangevende gegevensbeschermingsnormen.
  • TechCrunch Verenigde Staten.

Herlaad de pagina. Als u een langere tekst wil vertalen, of door op Akkoord te klikken. Door deze website te gebruiken, knip hem in een aantal delen. Nieuw: DeepL voor Nederlands engels vertalen De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. Sterk mee oneens.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Sterk mee oneens. TechCrunch Verenigde Staten. Engels op het werk Een wereld vol vertalingen.

Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen vertaald is, nederlands engels vertalen. Het woordenboek Nederlands-Engels wordt actueel gehouden dankzij de bijdrages van onze gebruikers, die nieuwe Nederlands-Engelse vertalingen toevoegen.

Heeft aan nederlands engels vertalen deze vertaling geholpen. Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem. Kan het document niet worden geopend. U vindt ons op.

Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. Om alle relevante vertalingen Nederlands-Engels en Engelse synoniemen voor een Nederlandse uitdrukking of term te bekijken, klik gewoon op het woord en je komt zo op de betreffende pagina in het woordenboek Nederlands-Engels terecht. Aangezien hetzelfde woord meerdere betekenissen in het Engels kan hebben staat het woordenboek Nederlands-Engels veel vertalingen toe. TechCrunch Verenigde Staten.

Met dank aan de Britse koloniale expansie! U nadert uw tekenlimiet voor deze maand. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer! Gratis downloaden Onderweg of in het buitenland. Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. Toevoegen aan favorieten.

Alleen afzonderlijke. Le Monde Frankrijk. Sleep hier om Word, nederlands engels vertalen.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen

Probeer het later nog eens, of meld u aan voor DeepL Pro, waarmee u een veel grotere hoeveelheid tekst kunt vertalen. Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren.

Aandacht op grammaticale verschillen - Brits Engels woord zou moeten zijn "to have - te hebben" gebruikt in combinatie met de zinsnede "got": Ik heb een huis gekregen. TechCrunch Verenigde Staten.

Vertalingen voorzien door. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans nederlands engels vertalen bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling. Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Almir:

    Ontdek de unieke taalschat van Linguee.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *