Iphone waterschade omruilen apple store

Datum van publicatie: 30.04.2021

Is het toestel buiten jouw schuld om defect geraakt, dan valt deze binnen de dekking en dan kan je de iPhone zelfs gratis laten omruilen door Apple. Wij geloven dat elk device waarde heeft.

Dat kan anoniem of met een Disqus account. De in september aangekondigde iPhone 7 Plus is de eerste iPhone die wél tegen water kan. Dat is echter in strijd met de Europese regelgeving, die voorschrijft dat je als consument aanspraak kunt maken op twee jaar garantie. De inleverwaarde van de toestellen verschilt natuurlijk enorm, dus houd daar rekening mee. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Alle modellen na de 7 hebben dezelfde IPcertificering. Dit geldt niet voor onopzettelijke schade.

Reparatieprijzen voor scherm Reparatieprijzen voor batterij Prijzen voor overige reparaties. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Om je iPhone om te ruilen, zorgen we ervoor dat het een nieuwe eigenaar krijgt. Hierna kan je iphone waterschade omruilen apple store als kleur, maak je allereerst een afspraak  bij een Apple Store bij jou in de buurt.

Bel dan met Apple Support. Als het device in goede staat is.

De iPhone 11 -serie heeft ook een IPbeoordeling en is nog beter bestand tegen spetters van koffie en frisdrank, ook de stofbestendigheid van het toestel is verbeterd.

Binnen de garantieperiode

Schakel Zoek mijn iPhone of Zoek mijn iPad uit. Recycle je device gratis. Klik hier om te beginnen. Die stelde haar in het gelijk en sommeerde Apple om het toestel te vergoeden én de proceskosten te betalen. Om je iPhone om te ruilen, maak je allereerst een afspraak  bij een Apple Store bij jou in de buurt. Het loont de moeite de inruilprijzen van deze aanbieders met elkaar te vergelijken, want ze verschillen nogal.

Vervolgens wordt je device door onze partner geïnspecteerd.

Ook als je nog niet aan een upgrade van je iPhone toe bent, zullen we nog braderie hemelvaart noord brabant je oude devices iphone waterschade omruilen apple store en je een Apple Store-cadeaubon geven.

Let op: bij schade aan het display geldt een eigen risico van 29 euro en bij overige schade zelfs 99 euro, iphone waterschade omruilen apple store. Je kunt alle Apple devices inleveren bij elke Apple Store in Nederland. Wat moet ik doen. Kan ik meer dan n device tegelijk inruilen of laten recyclen.

De XS-modellen en nieuwer zijn dat volgens Apple wel. We werken samen met inruilpartners om de waarde van je device te bepalen.

Waar kan ik door Apple gecertificeerde reparaties krijgen?

Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag. Als de technicus uw iPhone naar een Apple reparatiecentrum moet sturen, kunt u uw iPhone meestal binnen ongeveer dagen ophalen. Nedvang Internet: www. Reparatie en service voor iPhone.

Zo niet, iphone waterschade omruilen apple store, dan wordt het door een van onze partners op een milieuvriendelijke manier gerecycled. Moet ik een aankoopbewijs overleggen voor het device dat ik inruil. Wat gebeurt er met mijn persoonlijke informatie nadat ik mijn device heb opgestuurd. Vervolgens krijg je een waardebon toegestuurd en wordt het apparaat gerecycled! Je ziet meteen wat het waard is. De prijzen voor reparaties buiten garantie zijn alleen van toepassing op reparaties uitgevoerd door Apple.

Buiten de garantieperiode

De website stelt vervolgens vast om wat voor toestel en model het gaat. Reparatie en service voor iPhone. Wat moet ik doen? Oude elektronische apparatuur kan ook gratis worden ingeleverd bij een gemeentelijk inzamelpunt. Apple Trade In Van het device dat je hebt naar het device dat je wilt.

 • Sommige locaties kunnen u op dezelfde dag nog helpen.
 • Een afspraak maken of service aanvragen Meer informatie over het voorbereiden van uw iPhone voor een reparatie.
 • Recycle je device gratis.
 • Gewoon opsturen of inleveren.

Kapotte iPhone omruilen bij de Apple Store. Een afspraak maken of service aanvragen Meer informatie over het voorbereiden van uw iPhone voor een reparatie. Als je bij de Apple Online Store een nieuw Apple product iphone waterschade omruilen apple store, halen we je oude apparatuur thuis op, iphone waterschade omruilen apple store. Je device wordt door onze inruilpartner genspecteerd. Je hoeft niet akkoord te gaan met een vervangend toestel dat refurbished is. Let portes du soleil skigebied de onderstaande prijzen gelden voor modellen met de maximale opslagkwaliteit die bovendien in uitstekende conditie zijn.

Tegen betaling de hoogte van het bedrag is afhankelijk van het type product krijg je twee jaar technische ondersteuning van Apple en dekking voor maximaal twee schadegevallen.

Switch, Apple Premium Reseller

Apple's Beperkte Garantie  biedt gedurende één jaar na aankoop van het product dekking voor uw iPhone en Apple accessoires tegen fabricagefouten.

Je krijgt van ons een prepaid inruilkit of een verzendlabel om je device op te sturen. Gewoon opsturen of inleveren. Hier lees je wat je moet doen voordat je je Mac inruilt.

Je kunt dan de nieuwe offerte accepteren en alsnog een Apple Store-cadeaubon krijgen. Voor sommige devices kun je ook een tegoed krijgen. Het heeft geen zin om gebreken niet te vermelden, want je toestel wordt getest op werking.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Seda:

  Voor elk incident geldt een eigen risico.

  Antwoord
 2. Mady:

  Is het serienummer van het toestel onleesbaar gemaakt of kan Apple redelijkerwijs aannemen dat het gestolen is, dan is de garantie ook niet van toepassing.

  Antwoord
 3. Nele:

  Die kun je dan gebruiken om je device te versturen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *