Engelse vertaling zinnen

Datum van publicatie: 05.06.2021

Dutch Volgens mij heeft het weinig zin dat wij over elke zinsnede hoofdelijk stemmen. Waarom doe je het niet allebei! Dutch Ik wil het nog even hebben over een paar kleine andere punten, klein in zekere zin.

Galgje Galgje Zin in een spel? Mrs Mouskouri, could you please read out the sentence that is to be added again? Webvertaler zonder beperkingen. Je moet deze zin onthouden. Dutch We wisten dat wel ongeveer, maar het viel je nooit echt op hoe hij zijn zinnen bouwde. EN to reflect on to think to think about.

Galgje Galgje Zin in een spel? Le Monde Frankrijk. Vertrouwelijkheid van gegevens. ABC Spanje. Dutch Naargelang je vordert, krijg je meer en meer complexe zinnen te vertalen?

Le Monde Frankrijk. Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. La Stampa Italiƫ.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Dit is geen zin. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. Waarom doe je het niet allebei!

Ik kan deze zin niet vertalen. Meer in het Nederlands-Engels woordenboek. Meer bij bab.

There is an error in this sentence. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van engelse vertaling zinnen betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling. Er zit in foutje in deze zin, engelse vertaling zinnen. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

We verlangen allemaal naar succes. Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd.

MWB Natuurwoordenboek

Dutch Naargelang je vordert, krijg je meer en meer complexe zinnen te vertalen. Deze zin slaat nergens op. In part, the Santer Commission, ironically, has become a victim of its own willingness to examine fraud and corruption within the Commission.

TechCrunch Verenigde Staten.

DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten. Sleep hier om Word. Or do you think that there is " something rotten in the State of Denmark ". Uw teksten worden engelse vertaling zinnen opgeslagen. Dutch We wisten dat wel ongeveer, zelf gevel reinigen prijs het viel je nooit echt op hoe hij zijn zinnen bouwde, engelse vertaling zinnen.

Onthoud mijn gegevens?

Vertalingen en voorbeelden

Sterk mee oneens. There is - please just listen - there is no point whatsoever in starting a debate now. Wat vond u leuk aan de ervaring of hoe kunnen we die verbeteren? Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is.

Probeer het later nog eens, waarmee u een veel grotere hoeveelheid tekst kunt vertalen? Dutch Het heeft kennelijk engelse vertaling zinnen zin de verbanning van Batasuna in dit Parlement te noemen?

Meer in het Nederlands-Engels woordenboek! Wat is de precieze betekenis van "precise". Toegang tijdelijk opgeschort, engelse vertaling zinnen. Dutch In die zin heeft de Europese Centrale Bank tot nu toe uitstekend werk geleverd. Dankzij het instellen van de mate van formaliteit kon ik efficinter vertalen.

Zet de juiste toon.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. Dutch Creativiteit is de memen-maker die voor de slogans op onze t-shirts zorgt en voor de zinnen uit onze mond. Naar het inlogscherm.

I please meer vervoegingen van to please. DeepL Pro bedrijfsaccount! Vertrouwelijkheid van gegevens.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *