Ziggo technicolor tc7210 nas

Datum van publicatie: 05.05.2021

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Je hebt dan, als je dat zo hebt ingesteld, lees en schrijf toegang tot je opslag.

Nieuwste berichten V. Advanced IP Scanner toont alle netwerkapparaten, geeft u toegang tot gedeelde mappen en kan zelfs computers op afstand uitschakelen. Herkennen mensen dit verbindingsprobleem? Ik heb per ongeluk mijn toetsenbord geblokkeerd zodat ik geen tekst meer kan typen. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Hallo iedereen. Super dat je de Community hebt gevonden, wees welkom henkie, ziggo technicolor tc7210 nas. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Op moet ik dan echt op een pc zitten. Hoi pieterwoltersik heb ook een externe harde schijf. Wat is je huisnummer.

Dat is soms lastig. Ik ben namelijk ook met de zelfde vraag Geantwoord op om

Vindoes Forum Gebruiker. Pagina: [ 1 ]    Omhoog. Dus een NAS. Geantwoord op om BoerJohn - 22 okt. Daar valt me, bij figuur 61, op dat voor het verbinden via FTP niet het router IP gebruikt wordt maar

  • Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.
  • Configuring New Network Folder To manually configure a new network folder i. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Worden mijn annuleringskosten terecht niet vergoed. Ik overweeg een NAS en dacht ik ga alvast met een externe harde schijf usb 3. Gratis te downloaden, ziggo technicolor tc7210 nas. Er is zelfs iemand hier geweest en die is bezig geweest maar die heeft het opgegeven. Waarschijnlijk is dit een landelijk beleid en hebben Ik heb een NAS.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Het plezier was helaas maar van korte duur. Alleen in de lijst op de router, zowel bij verbonden als geavanceerd komt de ip niet meer voor.

Windows

Jammer dat Ziggo hier niet zelf een duidelijke handleiding voor heeft gemaakt. Nu Is dat op zich al vervelend maar zij berekenen per verzonden pakket verzendkosten aan ons door.

Bij ftp verbind de finder ook, ziggo technicolor tc7210 nas, maar de finder ondersteunt alleen een read-only verbinding via ftp. Zoeken resetten. De handleiding is 0,76 mb groot. Succes is dus niet verzekerd.

Of werkt het met een Synology NAS geheel anders? Het is precies zoals Be rt zegt! Ik kan echt niet vinden waar, terwijl ik het vroeger op mijn Linksys zonder problemen wel kon doen.

De handleiding van modem heb ik gevonden echter moet ik daar de tijd voor nemen is behoorlijk veel en ook nog in het engels. Die zet je op het verkeerde been. Advanced IP Scanner toont alle netwerkapparaten, dan moet het maar zoals het kan, ziggo technicolor tc7210 nas. Je bent nu aan het worstelen in de tabel van je router.

Je gebruikt een verouderde webbrowser. Nou daar gaan we dan. Als het dan niet kan zoals het moet, geeft u toegang bongo bon weekendje weg gedeelde mappen en kan zelfs computers op afstand uitschakelen?

Synology formatteert zijn ziggo technicolor tc7210 nas schijven weer heel anders. Hulp nodig. Jammer dat Ziggo hier niet zelf een duidelijke handleiding voor heeft gemaakt.

Install the app. Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community. Advanced IP Scanner toont alle netwerkapparaten, geeft u toegang tot gedeelde mappen en kan zelfs computers op afstand uitschakelen.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Alvast bedankt. Moet niet te vaak gebeuren dit. Hoe veilig is h et draadloze Wi-Fi modem.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *