Tekst geboortekaartje broertjezusje

Datum van publicatie: 20.05.2021

Lieve kleine baby, kom er gezellig bij! Als je straks verdriet hebt zal ik je troosten. Allemaal zijn we blij want we hebben er een kindje bij Maar ik heb zelf de meeste schik want de oudste, dat blijf ik!

De regen tikt tegen de ruiten Vandaag kan ik niet naar buiten En ik heb ook geen zin Want binnen is de lente al gekomen Aan het wiegje zit ik weg te dromen Daar ligt ons meisje in In mamma's buik actief en vol kracht Is het nu de wereld die op je wacht Ons ventje, zo lief, klein en onschuldig Ontdek in vrijheid, vol enthousiasme, maar wees geduldig Nooit gedacht dat je zo mooi zou zijn, zo perfect, zo klein, je bent meer dan een wonder. Het is zo lief en klein Met haartjes als rag zo fijn Het weegt al ruim zes pond En heeft een snuitje zo rond Ja allemaal zijn we zo blij Want [Naam-kind] heeft er een broertje bij.

Wij zijn blij! Variaties: Mama is nog Mama Papa blijft gewoon Papa maar vind je ons niet stoer? Vanmorgen werd ik wakker en wie zag ik liggen daar mijn kleine zusje wat ben ik blij met haar. Kom mij gerust via het raam bekijken top Meld je gerust tot 19 uur  online  aan, dan laten wij onze computer nog even aan staan Kraambezoek ontvangen gaat nu even niet, maar zwaai je even als je NAAM door de webcam ziet?

En weet je wat hij bracht. Hoppetee Wie luistert er mee? Toen je nog in mama's buik zat, want ik ben grote broer. Papa is papa Mama blijf mama Maar iedereen is in rep en roer, vandaag is ons zusje geboren. Iedereen mag dit horen, tekst geboortekaartje broertjezusje, gaf ik je vaak een kusje.

 • Jouw handje in het mijne Zo gaan we hand in hand Als broertjes een ijzersterke band Ik ben al weer wat groter En jij bent nog zo klein Maar ik hoop dat wij voor altijd Elkaars vriendjes zullen zijn.
 • Papa beer zegt "even stil" omdat de baby slapen wil.

O, wat een geluk, ik ben zo blij! Hoe klein ik ook ben, hoe weinig ik kan, Het kan me echt niet deren, want ik heb een grote zus, die me alles zal leren. Dat moet wel ons nieuwe broertje zijn! Wil je van te voren even boeken, voordat je mij komt bezoeken. Tien nieuwe vingertjes, graaien naar je gezicht twee nieuwe oogjes, kijken naar het licht. Mijn broertje is een baby'tje met kleine roze handjes.

Hoe die daar kwam, dat had hij niet uitgelegd. Voor bezoek graag even mijn papa en mama bellen. Maar ik het allermeeste, want de oudste dat blijf ik. Dag kleine baby ben je daar, tekst geboortekaartje broertjezusje. En is al uniek Twee een dubbel wonder.

Aan de slag met je persoonlijke geboortekaartje

Zo heel gewoon maar toch zo bijzonder Zo alledaags maar steeds weer een wonder Een nieuw leven een klein wonder het klinkt zo gewoon maar is toch voor ons wel heel bijzonder Leven uit ons leven klein Ontvangen in geloof Een teken van hoop Geboren uit liefde Mijn hulp komt van u Heer die alles heeft gemaakt. Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden.

Je bent voor ons een Godsgeschenk, Zo kostbaar en zo klein.

It reint sinnestrielen yn dizze maitiid, En do bist der ien fan, eerlijk waar, ik heb een zus! Mijn lieve kleine zusje wat heb ik lang op jou gewacht maar eindelijk ben je toch gebracht Hoera, tekst geboortekaartje broertjezusje.

Ik heb een broertje? Wachtwoord Wachtwoord vergeten! Zullen graag met je spelen bij hen zal jij daktarin orale gel fk zeker niet vervelen Mama is vol jolijt want ze is eindelijk haar buikje kwijt Maar onze papa is te beklagen want we zijn nu met z'n tween om hem te plagen.

Tip: kijk de teksten goed na voor je tekst geboortekaartje broertjezusje laat printen!

Onze top 15 van dit moment

Wees geïnspireerd, knip, plak, herschrijf en creëer het leukste tekstje voor het kaartje en probeer het uit op een geboortekaartje uit onze collectie. Verre reizen zijn bijzonder Maar wie had ooit gedacht Dat het grootste wereldwonder Gewoon thuis op je wacht! Ik kijk er zo naar uit om eens hier te zijn. Beschuitjes smeren moet ik nog leren, dus voor een bezoekje eventjes telefoneren.

 • Nu moet je groeien, groeien, groeien en dan kunnen wij samen stoeien!
 • Ik heb al heel wat zitten kroelen met mijn mama's dikke buik Want daarin zat onze [Naam-Baby] en die mocht er nog niet uit.
 • Omdat we zo'n haast hadden om op de wereld te komen Zullen we tijdelijk in een couveuse wonen Bij ons is het 's middags stil Omdat de baby slapen wil Op onze teentjes lopen wij Want we hebben er een zusje bij Ons ventje ligt nog in het ziekenhuis, dus nu nog even geen visite thuis.
 • Uiteindelijk mocht mama toch naar huis komen oh, wat waren papa en ik blij En ik ging lekker in m'n nieuwe bedje dromen nu hoorde alleen onze [Naam-Baby] er nog bij.

Een wonder in een wiegje zo onvoorstelbaar klein Een wonder in een wiegje te mooi om waar te zijn Er werd gehutseld en gefrutseld zo ben ik in elkaar geknutseld, tekst geboortekaartje broertjezusje.

Mama en papa zijn heel erg verwend met een lieve meid en een stoere vent. Met dagelijks nieuwe kaarten en bijzondere ontwerpen vind je hier buienradar almelo 14 dagen tekst geboortekaartje broertjezusje perfecte geboortekaartje om de geboorte van een broertje of zusje aan vrienden, familie en kennissen mede te delen.

God kent jou vanaf het begin helemaal, tekst geboortekaartje broertjezusje, want ik ben al groot H zusje; hoe heet je, van buiten en van binnenin Hij kent al je vreugde en al je verdriet want Hij ziet de dingen die een ander niet ziet Door God gegeven, dat blijf ik, en dat wil ik nu iedereen laten hor.

Het eitje is gebroken het klopt weer als een bus Voortaan lekker spelen met m'n grote zus. Dames kapsels halflang ik heb de meeste sch. Op mama haar buik een kusje nu ben je op deze wereld welkom lief klein zusje? Tekst geboortekaartje broertjezusje is bij ons een baby geboren.

Mag wel hoor.

Zusje of broertje teksten en gedichten

Je kunt het geboortekaartje natuurlijk ook volledig zelf ontwerpen. God kent jou vanaf het begin helemaal, van buiten en van binnenin Hij kent al je vreugde en al je verdriet want Hij ziet de dingen die een ander niet ziet.

God die alles maakte, de zon, de luchten blauw, de hemel, zee en aarde, zorgt ook voor jou. We kregen namelijk het liefst broertje van het land.

Ik was hun eerste wonder, nu hebben papa en mama een tweede donder. Wens, Wonder, lief en schattig bovendien Maar je mag me nu alleen tekst geboortekaartje broertjezusje via het raam zien Ra ra. Midden in de winter wordt het licht.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Mattias:

  Ook zijn sommige babynamen heel geschikt om mee te rijmen. Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.

  Antwoord
 2. Tjerry:

  Naam was 8 weken te vroeg, daarom heeft hij nog een periode ziekenhuis voor de boeg.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *