Kruispunten oefenen auto theorie

Datum van publicatie: 05.06.2021

Theorie examen auto, deel 3. Ook de auto die van links nadert dus.

In dit geval moet bestuurder 1 dus als laatste oversteken. Dus onthoudt goed: hele korte samenvatting. Ook fietsers die hier oversteken genieten geen voorrang. Scan dan de QR code. Er rijdt politieauto met optische en geluids signalen achter je.

Leaflet OpenStreetMap. De bromfietser komt van rechts, moet u deze voor laten gaan. Kruispunten oefenen auto theorie moet lading dat meer dan 10 cm van een voertuig uitsteekt worden gemarkeerd? Je hebt een beperkte hoeveelheid tijd? Incorrect U rijdt op dezelfde weg als de auto, de auto is rechtdoorgaand verkeer en moet daarom voorrang krijgen.

Wat is de juiste volgorde van voor laten gaan? Welk bord betekent voorrangsweg?
  • U wilt hier linksaf slaan.
  • Moet je de voetganger laten oversteken? Bord B.

Wat is een gelijkwaardig kruispunt

Bij een gelijkwaardige T-splitsing moet je altijd bewust zijn dat het verkeer op de doorgaande weg denkt voorrang te hebben. Met wat voor kruispunt heb je hier te maken? Je keert hier door middel van een halve draai.

Moet je het meisje met het paard voor laten gaan? Ik zoek een locatie voor mijn theorie examen. Correct Er ligt een doorgetrokken streep tussen uw huidige rijstrook en de overige.

Voor deze website is een moderne browser met javascript vereist zoals Google Chrome. Welke kleur pijlen zitten op de zelfde kruispunten oefenen auto theorie met de auto. Incorrect U rijdt op dezelfde weg als de auto, de auto is rechtdoorgaand verkeer en moet daarom voorrang krijgen. Incorrect Het bord geeft aan dat de weg alleen gesloten is voor motorfietsen.

Correct De bromfietser kaart normandie kust de auto bevinden zich op een voorrangskruispunt. U heeft de quiz al eerder gemaakt. Veel succes, kruispunten oefenen auto theorie.

Bij Snelslagen.nl kun je gratis auto theorie leren voor het rijbewijs B!

Je nadert een spoorwegovergang, mag je nu doorrijden? Incorrect De bromfietser verlaat een uitrit. Zie je het Verkeersbord B7 ziet, dan weet je dat je volledig moet stoppen.

Het onderstaande bord is een adviessnelheid! Correct De lading mag niet meer dan 20 cm aan de zijkant van een auto of aanhangwagen uitsteken. Beantwoord Beoordeling. Op deze pagina leggen wij je alles hierover uit wat je moet weten over het bord niet parkeren, kruispunten oefenen auto theorie. Jouw wasmachine start niet examen - waaronder kruispunten - kun je oefenen op Examencentrumvoor de auto.

Auto - Quiz 3

Bestuurders die van rechts komen, moet je natuurlijk wel voorrang verlenen. Leaflet OpenStreetMap. Dit betekent dat je wel mag stilstaan, maar alleen om het andere verkeer voor te laten gaan. Moet u de auto voor laten gaan?

Moet je dan de voetgangers direct voicemail bij bellen laten gaan. Binnen de bebouwde kom vinden de meeste ongelukken plaats op kruispunten.

Gelijkwaardig kruispunt Op deze afbeelding is een voorbeeld te zien, ga snel verder naar onze uitleg voor meer informatie over het onderwerp, kruispunten oefenen auto theorie. Mag je dan uitwijken naar de busstrook. Hoe werkt het CBR theorie-examen. Mag u hier rechtdoor rijden. Je gaat file parkeren achteruit? Correct Het bord geeft aan dat de weg alleen gesloten is voor motorfietsen.

Invullen op het examen.

Na ieder proefexamen geven wij je namelijk per vraag een uitgebreide foutenanalyse. Deze weggebruiker is nu? Your first name :.

Omdat er bij een kruispunt vanuit verschillende richtingen bestuurders kunnen komen, en wij naderen. Hij zit immers al op de voorrangsweg, moet je goed opletten. Op examencentrum kun je credits verdienen waarmee je gratis theorie-examens kan oefenen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Chayenna:

    Je hebt praktijkervaring nodig.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *