Gratis breipatroon muts

Datum van publicatie: 01.05.2021

Hier vind je vast het breipatroon wat je zoekt. Sorteer op kinderen Kinderen Het patroon is heel eenvoudig.

Gevonden op de Engelse website van Ravelry. Sorteer op poppen-en-beestjes Poppen en beestjes. Sorteer op pasen Pasen. Twee makkelijke breipatronen voor mutsen met een rondbreinaald vonden we op het blog van Trudie. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw.

Breipatronen sjaals. Muts voor kinderen Breipatroon. Deze site maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie. Of jezelf uitdagen met een van de andere handwerktechnieken zoals macram, weven gratis breipatroon muts kumihimo.

Breien met een breiring. Hoofdband Breipatroon.

Met dit boek brei je de juiste muts voor elke gelegenheid en elke stemming. Muts met fair isle patroon Nieuw!

Patroon muts breien

Scrunchie Breipatroon. Muts voor kinderen. Makkelijk breipatroon, prima voor beginners. Sorteer op beenwarmers Beenwarmers. Deze grappige kattenmuts van Miss Minoes met oorflappen brei je met een rondbreinaald.

Onze Elianne is al aan de slag gegaan. Gratis breipatroon in het Nederlands op Landleven. Vergeet niet om je te abonneren op het YouTube kanaal van Breimeisje.

Gratis breipatroon muts op poncho-omslagdoek Poncho, Omslagdoek. Dames muts Breipatroon!

Wat heb je nodig om deze muts te breien?

Winter breien. Muts Breipatroon. Maar je kunt hem natuurlijk ook in andere kleuren breien.

Gevonden op de website van Studio Mojo. Verkrijgbaar op Plazilla. Patroon van: Fox and crow. Sorteer op tas Tas. Deze gebreide hoofdband met strik brei je snel met naalden 7. Hoofdband voor baby Breipatroon.

Filter uw resultaten

Zo houd je lekker warme oren in de winterkou. Inclusief filmpje. Voor deze beginners muts heeft ze gebruik gemaakt van het Essentials Super Super Chunky garen van Rico. Laat je inspireren en ga direct aan de slag met deze makkelijke muts.

Op zoek naar een cadeau voor een mede- breister, of voor jezelf. Je kunt er zelfs een naam op laten bedrukken als je dat leuk vindt. Muts Breipatroon. Hoofdband voor baby Breipatroon. Voor jezelf, gratis breipatroon muts, als cadeau. Haarband Breipatroon. Winter breien Brei een lekkere warme sjaal of muts met deze gratis breipatronen.

Boekentip:

Kies zelf je kleur en voeg een tekst of naam toe aan het ontwerp. Leuke gebreide muts in felle kleuren. Patroon van: Handmade NL.

Het breipatroon staat op Wolplein? Bosbreisels Twintig hemelse en betoverende gebreide accessoires en kleding, gratis breipatroon muts. Inclusief filmpje   Deel dit: Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw gratis breipatroon muts geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Soraja:

    Muts met pompon Breipatroon. Het breipatroontje is te verkrijgen op de website van redheart.

    Antwoord
  2. Alette:

    Sorteer op tas Tas. Wanten breipatronen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *