Breipatroon trui dames naalden 10

Datum van publicatie: 24.04.2021

Dit wordt normaal tussen 5 tot 10 werkdagen gedaan. LET OP: als u een ander garen neemt, kan het kledingstuk een andere 'look en feel' krijgen dan het kledingstuk op de foto, vanwege individuele eigenschappen en kwaliteiten van elk garen.

Zorg ervoor dat u de instructies en de telpatronen voor uw maat volgt! Haaknaad 4. Erhvervsparken 22    DK Brønderslev     info mayflower. Alle garens binnen dezelfde groep hebben ongeveer eenzelfde stekenverhouding en kunnen elkaar vervangen. Steken minderen. Dit wordt normaal tussen 5 tot 10 werkdagen gedaan.

Home Categorien Patronen Categorien! Brei deze korte trui met slechts 4 bollen. Welkom op de nieuwe website van Wolplein. Breipatroon Nuvoletta Trui. Materiaal Diva Bekijk de tutorials en je kunt gelijk aan de slag. U kunt ook makkelijker de lengte van de pas en de schouderkoppen aanpassen.

 • Herhalingen van het patroon kunnen een beetje anders zijn in de verschillende maten, om de juiste verhoudingen te krijgen.
 • Download het gratis patroon op onze website en brei deze trui op rondbreinaalden van 9mm. Bekijk een lijst met vaak gestelde vragen FAQ.

Heeft u hulp nodig voor dit patroon?

Merinowol is een goed alternatief bijv. Om du ønsker bouclè kan du f. Hierdoor isoleert de trui extra sterk! Twitter Facebook Instagram Pinterest warmetruiendag ikbreimee! De patronen zijn makkelijk te gebruiken, en gemaakt door professionele designers om een hoge kwaliteit te garanderen. Helaas is dit garen uit de handel, maar het is mogelijk dat het nog op voorraad is bij een aantal van onze verkooppunten.

 • Jouw favorieten.
 • Wilt u een ander garen gebruiken? Patroon boekje Lammy

Kies dus vooral de wol die bij je past. Bonjour je suis intresse par ce breipatroon trui dames naalden 10 mais la photo donne une version jersey semble t il. Onderdeel van Warmetruiendag is de zoektocht naar de ultieme vorm van thermoregulatie. Breipatroon Nuvoletta Lang Vest. Kan ik ook een ander garen gebruiken dan vermeld staat in het patroon.

Instructies voor het patroon

Mayflowers breiuniversum is een oase van inspiratie. Download het gratis patroon op onze website en brei deze trui op rondbreinaalden van 9mm. Wat uw niveau ook is, u zult een recept vinden dat bij u past.

De foto mag niet aangepast of veranderd worden en het logo moet duidelijk zichtbaar blijven.

Breipatroon Yarn and Colors Knot a Scarf. Het patroon geeft aan 3 kleuren elk 2 bol. Maria Hoogland Materiaal Victory grijs U mag het patroon printen en kopietjes maken. Ook voor beginners hebben we talloze patronen voor het maken van de allereerste trui.

Kleurentrend

Breipatroon Stripy Socks. Kies dus vooral de wol die bij je past! Simpele gehaakte truien 7. Breipatroon Nuvoletta Raglanmantel.

 • Kant de st af, de totale hoogte is ca cm.
 • Daarnaast wordt aangegeven hoeveel u nodig heeft in de nieuwe kwaliteiten en of u met meerdere draden moet werken.
 • En omdat de stekenverhouding per persoon nogal verschillend is, zult u de naalddikte aan moeten passen om ervoor te zorgen dat UW stekenverhouding hetzelfde is als in het patroon — misschien is het nodig dat u 1 of zelfs 2 naalddiktes naar beneden of naar boven moet om de juiste stekenverhouding te krijgen.
 • Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, inspiratie, acties en nog veel meer.

Kunt u het antwoord op uw vraag nog steeds niet vinden. Haak- en breipatronen van hoge kwaliteit  Ga op ontdekking door onze breipatronen of haakpatronen door op de link te klikken. Geschikt voor elke gelegenheid! Heeft u een breipatroon trui dames naalden 10.

Es ist in der Anleitung nicht angegeben. Katia Shadow is een eenvoudig garen om mee te haken en breien dankzij bruin bloedverlies week na menstruatie dikte en compositie!

Is dit een opmerking of een vraag, breipatroon trui dames naalden 10. Voor vrouwen hebben we 2 patronen ontworpen: De Trui van en de Trui van Voor de benodigde hoeveelheid bollen kijk je naar de totale looplengte van het oorspronkelijke garen in jouw maat. Heeft u al een project in gedachten.

Heel Nederland in een trui! Brei je mee?

Größe, 18 Mal in 2. Sluit de vierde raglannaad en het halsboord in één keer. Printjes 4. De rand in ribbelsteek is elastischer en zal ietwat samentrekken vergeleken met bijvoorbeeld tricotsteek.

Vertel ons je ervaringen en deel een foto van het resultaat. Hoe mindert u door 2 steken recht samen te breien 2 r sam. Leuke strepentrui van Victory, heel veel kleuren en een leuke prijs? Breinaald 3.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Pytsje:

  Mayflowers breiuniversum is een oase van inspiratie.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *