Xtract fietsen van itek

Datum van publicatie: 05.06.2021

Daar zit ik over te dubben. Borgloon 21 okt.

Ik haal echter gemiddeld maar ca 25 km op een volle accu. Unknown 22 maart om Mijn vraag is: hoe kan ik die vervangen? Heb je ook een Xtract of een andere fiets? Ik ben al even teruggeweest naar de winkel, waar ze iets hebben bijgesteld.

Tegenwoordig heb je ook een nieuwe accu voor de fiets van Duracell. Een crosstrainer traint door de elliptische bewegingsafloop de grote spiergroepen van de benen zonder hierbij de gewrichten te Product is beschikbaar met verschillende opties. Helaas is in de eerste 2 weken de ketting er een paar xtract fietsen van itek vanaf gelopen…. Item van in totaal item s.

Ik ben nooit meer terug geweest. Logisch dat bij meer ondersteuning, slappere banden, veel tegenwind etc.
 • Weergave van fiets met onderdelen  staat hier.
 • Re: iTEK Ongelezen bericht door pinguin » 21 jul Itek heeft een hele slechte service en een slechte kwaliteit fietsen.

Statistieken

Weet iemand misschien wat het kan zijn? Geen idee wat dat voor de accu op lange termijn doet. Daarom is het wellicht een optie om de tegoedbon te accepteren, en hiermee ander merk fietsen te kopen bij die winkel. Fiets je vaak tegen de wind in? Dat is een beetje overdreven gesteld, want ik heb ook toen wel degelijk diverse fietsen getest, en vond de Xtract ook echt wel lekker fietsen. Paul Beelen 29 januari om De tijd zal het leren.

Zonder verdere data zal je hier geen reacties op krijgen. De kar biedt plaats voor 1 of 2 baby's of kinderen? Ik ben op zoek maar een accu 36v 10ah wie weet waar ze niet te duur zijn jan janssen. Zelf heb ik er een keer een fiets gekocht en iedere keer wanneer ik gefietst had waren er spaken kapot, xtract fietsen van itek.

Paul Beelen 29 januari om De as hiervan zit vast aan het voorframe van de fiets en draait om zijn eigen as en 'trekt' zo als het ware het wiel mee. Fitnessfietsen zijn gemaakt voor degenen die niet specifiek op zoek zijn naar een racefiets, maar toch een zeer lichtlopende sportieve fiets willen aanschaffen.

Weten ze het niet, dan weten ze precies in welk wetboek ze moeten kijken voor het antwoord Succes. Hopelijk is het probleempje daarmee verholpen. Wordt vervolgd. Fiets je vaak tegen de wind in.

Zonde van de rit.

Het zal de accucapaciteit zijn die dit bepaald. De Watt is volgens de wetgeving binnen de EU het maximaal toegestane vermogen voor elektrisch ondersteunde fietsen. Hoi Jan, sorry, ik wist niet dat je ook een Xtract had Paul Beelen 29 januari om

De fietsen zijn ook niet goedkoop, want patroon a lijn jurk met mouwen andere plaatsen krijg je een beter product voor hetzelfde geld, xtract fietsen van itek. Winora Sinus Tria 10 Wh 3. Anders ben ik bang dat ik langer in mijn nest blijf liggen.

Heb xtract fietsen van itek voor mij tips waar ik die kan kopen. Zonder verdere data zal je hier geen reacties op krijgen. Zelf fiets ik al 4 jaar met een Sparta classic naar mijn werk. Het vergt wel meer onderhoud, maar dat nemen we maar voor lief.

Helaas hadden ze de juiste framemaat niet op voorraad en zou er een fiets van een ander filiaal worden gehaald. De fietsen zijn ook niet goedkoop, want op andere plaatsen krijg je een beter product voor hetzelfde geld.

Hieronder de 3 mogelijkheden van deze 3 in 1 elektrische fiets: Zelf trappen: schakel de ondersteuning uit en trap zelf Display gaat wel branden.

U kan hem gebruiken als gewone fietskar, maar ook als kinderbuggy. Anoniem 16 augustus om Unknown 8 april om. Ik blijf je blog volgen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Alessa:

  Misschien dat ik de Xtract koop om mee te beginnen en er later een sterkere motor inzet.

  Antwoord
 2. Ebrar:

  Mijn xtract fiets is een juweeltje, zonder moeite haal ik een snelheid van 20 a 24 km.

  Antwoord
 3. Maide:

  Bezoek website Gisteren.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *