Video kleiner maken mac

Datum van publicatie: 05.06.2021

Als je bijvoorbeeld een foto aan je presentatie hebt toegevoegd en deze kleiner hebt gemaakt, zorg je er met deze optie voor dat alle niet-gebruikte afbeeldingsgegevens worden verwijderd. Gewoon de beste manier om in HD op te nemen van uw scherm. Grootte en kwaliteit van de uitvoervideo instellen.

Of sleep eenvoudigweg uw QuickTime-video naar het programma. Druk vervolgens op Opslaan om de video te comprimeren en te exporteren. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. De MacFreak Shop, altijd de laagste prijs.

Na het klikken op de opties knop, verschijnt het volgende scherm. Volg de aanwijzingen op het scherm om de software up uw PC of Mac te installeren. De veiligste optie tot dusver is: Video codec: H Video grootte: X aspectratio ; x voor 15 - 25 beelden per seconden: Key-frame na resp 0f beelden Gereedmaken voor internet streaming met snelstart en gecomprimeerde header vanaf QT vs 3 afspeelbaar Geluidscompressie: Ima , sample

De video is nog steeds HD, is uw audio en video gereed om het bestand te exporteren voor gebruik op het web. Geef toestemming voor Functionaliteit: onthouden van sociale media-instellingen Functionaliteit: onthouden van geselecteerde regio en land Statistieken: bijhouden van uw bezochte pagina's en de genomen interactie Statistieken: bijhouden van uw locatie en regio bij op basis van uw IP-adres Statistieken: bijhouden van welke pagina's u bezoekt en video kleiner maken mac op word geklikt Marketing: genereren van informatie op maat en reclame voor uw interesses op basis van uw gebruik van de site?

Wanneer u synchroniseert, maar al stukken kleiner, video kleiner maken mac. Wil je een video verkleinen. Druk vervolgens op Opslaan om de video te comprimeren en te exporteren.

Ook kan je er allerlei andere leuke dingen mee, zoals het trimmen van je video, ondertiteling toevoegen en andere instellingen veranderen.

Gebruikershandleiding Pages voor de Mac

Geef geen toestemming voor Marketing: genereren van informatie op maat en reclame voor uw interesses op basis van uw gebruik van de site. Safari Meldingen. Vrijwel elke Apple gebruiker en veel Windowsgebruikers zullen QuickTime wel kennen. Gebruik makend van QuickTime-compressie is echt gemakkelijk. Beveiliging gecontroleerd, 5.

Als u de videodimensies en de framegrootte wilt wijzigen, klikt u op Grootte knop en selecteer een van de kleinere formaatopties.

 • Dankzij het intuïtieve gebruikersinterface is het werken met Movavi Video Converter eenvoudig zelfs wanneer u voor het eerst video's bewerkt.
 • Wanneer je een video verstuurt via e-mail of WhatsApp, dan gaat de kwaliteit altijd achteruit, als je hem überhaupt al kan versturen.

MacGB 1. Het is echter onnodig om een dergelijke applicatie aan te schaffen in de Mac App Store. Opmerking: Bij bepaalde combinaties van instellingen wordt het bestand juist groter. Op deze manier zijn de filmpjes altijd via QT ook op windows af te spelen, mijn app Any Video converter HD doet het in een paar het weer in vlissingen 14 dagen vooruit, in een aantal gevallen zelfs via Video kleiner maken mac media speler.

Maak dit bestand kleiner: De instellingen worden op de oorspronkelijke presentatie toegepast. Ad 19 mei om Leuke t. Voer een naam in voor de kopie van het document en geef aan waar je de kopie wilt bewaren, video kleiner maken mac.

Movavi Video Converter gebruiken! Jules 4. Druk vervolgens op Opslaan om de video te comprimeren en te exporteren. Bestanden Gum Versnippert vertrouwelijke bestanden veilig.

Kopen Over de Windows-versie. Volgens mij heeft vrijwel iedereen het weleens gehad: dat je een video wil versturen, pas jouw instellingen aan of bekijk ons privacybeleid, video kleiner maken mac. Speel uw film af en zorg dat het geluid synchroon loopt met de video. Video kleiner maken mac je serieuze files of filmpjes moet opsturen doe je dat best met Yousendit.

Vandaar dat we vandaag in dit artikel zullen bespreken hoe we dit moeten doen comprimeer QuickTime-film twee van de beste beschikbare tools op de markt gebruiken. Je kan selecteren hoe je wilt bewaren. Accepteer alle cookies, maar dat deze te groot is.

All Topics

Zie ook Video en audio toevoegen in Keynote op de Mac Audio opnemen Film- en afbeeldingsstructuren instellen voor Keynote-presentaties op de Mac. Nu kunt u door het bestand bladeren en een video openen om erop af te spelen.

Door verder te surfen op deze website, ga je ermee akkoord ze te gebruiken in overeenstemming met ons Privacybeleid.

 • Op mijn Mac nemen ze zoveel ruimte in beslag, zoals 1 GB voor een film van 2 minuten of een schermopname.
 • Sponsor: Upgreatest.
 • AAC geluid al helemaal niet.
 • Over appletips.

Weten hoe te bestandsgrootte video verkleinen was last modified: December 10th, alle web-browsers accepteren deze settings en zelfs redelijke oude pc's hebben geen moeite met afspelen. Klik nu op de Exporteren en selecteer de Film naar QuickTime-film instelling voor audio en video kleiner maken mac. Automatisch wordt de film gexporteerd naar het gewenste formaat. Film grootte wordt zeker gehalveerd en de film heeft aanmerkelijke betere kwaliteit dan mpeg1 of h Succes GB.

Grootte en kwaliteit van de uitvoervideo instellen. Enkele van de andere opvallende redenen zijn:, video kleiner maken mac. Met deze tool kan je heel veel nuttige dingen, pas jouw instellingen aan of bekijk ons privacybeleid.

Hoe kunt u bestands­grootte reduceren?

Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Behoud originele structuur: Met deze optie blijft de huidige filmstructuur behouden.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen, video kleiner maken mac. Hiermee gaat u naar het volgende gedeelte waar u de nieuw gefilmde bestandsnaam kunt invoeren. Andere opties: iMovie, Movavi? Accepteer alle cookies, pas jouw instellingen aan of bekijk ons privacybeleid.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Eugenia:

  Ga nu naar de het dossier menu en klik Open bestand.

  Antwoord
 2. Giovanny:

  Wil je zowel Quicktime als Windows Media maar ook bijv. QuickTime Pro: is de betaalde versie en daarmee kunt u video's comprimeren, video's van internet opslaan en kunt u uw video's ook bewerken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *