Sparta ion display cu3v2 handleiding

Datum van publicatie: 05.06.2021

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken. Welke fiets precies, Dan zoek ik het wel even voor je op. Vervolgens werkt het laadsysteem niet.

Dit zelfde herhaalde zich de volgende dag, ook na meter alles uit. Sparta ion m gear ronde Display cu2v2 Goed werkende display ion Zo goed als nieuw Ophalen. Bieden 28 sep. Aalten Gisteren. Display houder sparta ion Display houder sparta ion Gebruikt Ophalen. Ruud Pommeeq. Powered by inSided.

Alkmaar 13 okt. Dit kan vaak gebeuren met wat contactspray kun je dit het beste oplossen, helaas werkte dit niet en toch maar besloten even langs te gaan bleek er een kabbel breuk te zijn in het kabeltje naar de display, sparta ion display cu3v2 handleiding. Thuisgekomen heb ik mijn fiets gekalibreerd en zie accu deed het weer laad normaal op en tot op heden geen probleem meer gehad,als het er op aan komt resert je de accu,ik heb een Sparta ion RX van Mvg Roelfien Hallo Roelfien,  kun jij me misschien laten weten sparta ion display cu3v2 handleiding ik dat kalibreren moet doen.

Ik heb het zelfde geef eerst aan procent vol daarna 0 procent heeft iemand al een oplossing voor dit probleem Geantwoord op om Kan iemand mij dat vertellen! Tests Diensten Je goed recht Actie voeren.

  • Weet iemand wat er aan de hand is?
  • Is er in Spanje een fietsenmaker die mijn Sparta ion rx kan resetten? Email deze handleiding.

Beoordeling

Ik heb het kapje aan de onderkant eraf geschroefd maar volgens mij moet ik nog meer loshalen. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

Op de display verschijnt de melding: E Hi, kunt u aub precies vertellen hoe u de batterij gereset heeft? Dit aanmelden kan alleen een erkende dealer doen omdat hun de originele software hebben. Prima service tegen goede prijs. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Hulp nodig. De display ging uit. Communicatie fout in display Oplossing is niet te vinden Wat kan. Wij hebben hetzelfde probleem Geantwoord op om De eerste keer dat ik de lichtknop 5 seconden indrukte, kwam er E. Sparta ion gear batavus display plus houder Display met houder sparta ion gear batavus Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Ik heb de fiets op zijn kop gezet en de twee schroefjes van de deksel eraf gehaald 12 inch naar cm dan krijg sparta ion display cu3v2 handleiding het batterij niet eruit.

Elektrische fietsen

E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd. Heerlen 14 okt. Display houder sparta ion Display houder sparta ion Gebruikt Ophalen.

U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Waarschijnlijk is er een software update sparta ion display cu3v2 handleiding. De koppelsensor registreert dat er kracht gezet wordt op de pedalen.

Wat kan ik het doen nog. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer.

De handleiding is 2,49 mb groot. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Bent u er inmiddels al achter? Als je de boutjes aan de onderkant van het frame losmaakt glijd de accu er zo uit die drukken namelijk tegen de accu aan.

Het ergste vind ik nog geen fietsenmaker de mensen hier op attent maaktomdat ze liever een paar honderd euro in hun zak steken door een nieuwe accu te leveren en dan is nog maar de vraag of er een nieuwe accu ingaat en de oude niet gereset wordt!.

Voortaan de accu er af halen en in de schaduw plaatsen. Ben net met de fiets naar de rijwielhandelaargeweest, hij heeft met Sparta gebeld.

Nick Drachten. En dat is zwaar fietsen hoor?? Hoe hebben jullie dit opgelost! Wat kan dat sparta ion display cu3v2 handleiding. Weet iemand wat er aan de hand is.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Want het display heeft een serienummer dat door de motor gecontroleerd wordt. Alleen denk ik dat me display dus niet goed werkt opdat hij steeds wegvalt of tussendoor aangeeft en ook kan ik dan geen gebruik maken van me ektrische stand.

De koppelsensor registreert dit.

Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Ik had dezelfde melding. Tweede keer na het opladen van de batterij toen deze apart geladen werd toen, de batterij op fiets werd geplaatst toen gaf hij meteen melding batterij temperatuur buiten grenzen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Moësha:

    Code e laadt dus niet meer.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *