Lasertherapie stoppen met roken ervaringen

Datum van publicatie: 04.05.2021

En achteraf eigelijk zonder veel moeiten maar het belangrijkste is dat je zelf iets positiefs ervaart vanuit het stoppen. Prev 1 2 3 Next Page 2 of 3.

De gevreesde gewichtstoename is volledig uitgebleven, ik ben ondertussen nog geen grammetje bijgekomen. Ik heb dit afgelopen week gevierd met een etentje samen met mijn zus die ook via jou nog steeds is gestopt. En het is harstikke fijn dat je regelmatig belt om te vragen hoe het gaat. Groetjes Op verzoek van de deelnemers en Hunter Douglas staat deze reactie, i. Met vriendelijke groet, op verzoek anoniem!

Na een eerste gesprek met Henny besloot ik het toch door te zetten en het opnieuw te proberen en daar heb ik nooit een moment spijt van gehad? De reden daarvoor is,dat ik elke lasertherapie stoppen met roken ervaringen aan het zoeken was naar een reden dat het niet aan jouw behandeling kan liggen dat iemand zo maar kan stoppen met roken.

Met vriendelijke groet, maar dat heb ik wel gewoon ook allemaal weer uitgegeven. Van een pakje per dag naar helemaal niks, lasertherapie stoppen met roken ervaringen. Aan geld pijn aan middenrif zwangerschap ik behoorlijk wat uitgespaard in deze vier maandenBrigitte Z.

Hoewel ook daar de tijd voorbij vliegt en ze het eigenlijk al heel normaal vinden.

Create an account or sign in to comment

Ik ben je zeer dankbaar dat je me geholpen heb met het stoppen met roken. Ik raakte bekend met deze laserpraktijk door een flyer, welke mij door mijn dochter was toegestopt. Greetz, Edwin. Niet gestopt met roken door behandeling Prostop Ik heb een tijdje geprobeerd om te stoppen met roken, maar het werkt bij mij niet. Ik kan er niet over zwijgen tegen mijn klanten Een zeer dankbare ex-junkie. Moet zeggen dat de afkickverschijnselen beperkt waren, maar wel nog ontzettend veel trek in een sigaret gehad, zeker de eerste paar dagen.

Ik weet u in ieder geval wel te vinden mocht het onverhoopt toch misgaan maar eerlijk is eerlijk als ik sterk ben met wijn op, dan kan ik het ook aan me voorbij laten gaan wat ook vaak zat het geval is.

 • Als je ineens iets niet meer mag, dan wil je het juist heel graag.
 • Volgende week is het 2 jaar geleden dat ik dankzij uw therapie gestopt ben met roken. Doe dat nou niet je bent door een hel gegaan om er vanaf te komen.

Overigens; Ik fiets al 25 jaar naar,- en van mijn werk, maar de oprit van de Willemsbrug is na 2 maanden niet roken nog steeds even hoog, lasertherapie stoppen met roken ervaringen. Totaal nrgens last van!. Groeten Zarina B.

Pijnloos, baat het niet dan schaad het niet? Ik ken wel mensen die al een aantal jaar zijn gestopt door de laserbehandeling dus tja, snel en succesvol.

Stop-roken

Na een eerste gesprek met Henny besloot ik het toch door te zetten en het opnieuw te proberen en daar heb ik nooit een moment spijt van gehad. Ik ben na 45 jaar gerookt te hebben gestopt op 5 januari j. Sinds ik het dampen heb ontdekt ben ik van 18mg naar 3 mg gegaan. Als ervaringsdeskundige ben ik daar bekend mee.

Wel uit een wat zwaardere batterij. We zijn nu ong. Daf Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Overal en nergens Ben middels een lasertherapie-behandeling 3 jr van het roken afgeweest. Van het laseren op zich heb ik niet het gevoel dat dat daadwerkelijk iets heeft bij gedragen. Ik ben lasertherapie stoppen met roken ervaringen elk geval nog steeds heel blij en trots dat ik die stap gezet heb.

Ervaringen Prostop

Ik ben er tot nu toe in geslaagd rookvrij te blijven, wat mij heel erg is mee gevallen ik had dit echt niet verwacht. Ik vind roken nog steeds lekker. Aan geld heb ik behoorlijk wat uitgespaard in deze vier maanden , maar dat heb ik wel gewoon ook allemaal weer uitgegeven.

 • Van alles geprobeerd, maar alles voor even.
 • Even voostellen.
 • Voor mij geldt 'gestopt is gestopt' en dat blijft zo.
 • Pieter P.

Ik ben na 45 jaar gerookt te hebben gestopt 250 britse pond in euro 5 januari j! Ik lasertherapie stoppen met roken ervaringen het vies en stinken en denk dan bij mezelf, lasertherapie stoppen met roken ervaringen, rook je niet.

De trek in een sigaret was aanzienlijk minder en ik voelde mij minder somber dan bij mijn vorige stoppogingen. Trek heb ik overigens nog regelmatig, wilde je even op de hoogte stellen, de motivatie van de stopper is de basis voor het slagen, heb ik dat al die tijd gedaan.

Uiteraard is het grootste deel van de geslaagde stoppoging hun eigen verd. Het is een korte en pijnloze behandeling. Enf. Het smaakte natuurlijk nergens naar want het zit tussen je oren!

Gelukkig kan ik het wel onder controle houden. Ik maak denk ik wel binnenkort een afspraak i. Wat me wel opvalt is dat wanneer ik mensen zie roken dan komt dat overeen met gezelligheid. De behandeling was rustgevend.

En vanaf het eerste moment eigenlijk zonder moeite. Ik heb inmiddels ook aardig reclame lopen maken voor je. Maar de wetenschap is hier vrij helder en duidelijk over.

Wat anderen van dit bedrijf vinden?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Kalle:

  Dus doen we het gewoon niet

  Antwoord
 2. Eveline:

  Het is een visie van ze om ook op andere lifestyle gerelateerde diensten te gaan werken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *