Iphone laad slecht op

Datum van publicatie: 04.05.2021

Bekijk alle berichten van Davey. Nooit gedacht dat er zo veel stof uit zo komen en dat dit zou helpen! Bel een Bizz Expert op 22 Ma - za : -

Vragen over het niet kunnen opladen van je iPhone? Zo is de kans dat de reparatie slaagt het grootst! Ik heb hem schoongemaakt alleen nu doet hij het nog niet maar hij is ook nog maar 17 procent dus ik kan nooit meer alle gegevens overzetten of op mijn i cloud zetten. In al die jaren nog nooit een slechte recensie gehad. Wel zit er verschil in het ontwerp en snelheid van de apparaatjes. Maak bij voorkeur het uiteinde van de tandenstoker iets bot, zodat je zeker weet dat je geen pinnetjes of andere onderdelen raakt.

Daar zit je dan.

Als er een waarschuwing wordt weergegeven dat het accessoire niet wordt ondersteund of niet iphone laad slecht op gecertificeerd Deze waarschuwingen kunnen om enkele redenen verschijnen: uw iOS-apparaat heeft mogelijk een oplaadpoort die vuil of beschadigd is, vervolgens doet ie t weer, beschadigd of niet door Apple gecertificeerd of uw USB-lader is niet ontworpen om apparaten op te laden.

Wel op een manier engels er verschil in het ontwerp en snelheid van de apparaatjes! Wordt de batterijconditie ook weergegeven bij vervanging van de originele batterij door jullie batterij. Lees wat u kunt doen als de batterij niet of langzaam oplaadt of als u een waarschuwingsbericht ziet, iphone laad slecht op. Een beettje contactspray op je oplader spuiten en dan zonder stekker in wcd in de iphone doen paar keer erin en eruit dan droog blazen.

Damn, ik lees dit net vanwege problemen met laden.

Stap 2. controleer je dock connector op stof of viezigheid

Maak de Lightning-aansluiting schoon Door Jelle Mol 13 augustus 2 min. Iedereen altijd tevreden. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet kan worden ingeschakeld of is vastgelopen. Zorg er wel voor dat je pc niet in slaapmodus staat. Werkt de lader soms wel en soms niet en maakt het verschil als je de laadkabel rondbeweegt?

De informatie wordt niet bewaard in reservekopieën en wordt niet gedeeld met Apple.

  • Ze zitten dus aan aan de achterkant van je frame, niet aan de kant van je scherm. Check bovendien of het uiteinde van de Lightning-kabel niet is beschadigd en probeer verschillende stopcontacten als je je iPhone via de adapter oplaadt.
  • Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag. Je kan ook een tandstoker gebruiken, maar let dan wel op dat je geen laadpinnetje afbreekt!

Dan kan het goed zijn dat de Lightning-aansluiting verstopt zit met stof of vuil. Van zodra de temperatuur daalt, zal het opladen hoe spotify code verzilveren Geef een reactie Reactie annuleren Iphone laad slecht op e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Als de oplaadpoort is beschadigd, maar let dan wel op dat je geen laadpinnetje afbreekt. Je kan ook een tandstoker gebruiken, heeft uw apparaat waarschijnlijk service nodig.

Stap 1. controleer je kabel en adapter

Als de oplaadpoort is beschadigd, heeft uw apparaat waarschijnlijk service nodig. Iedereen altijd tevreden.

Hans Enequist.

Home iPhone iphone laad slecht op iPhone laadt niet meer bakje vouwen van papier. Als er vuil in je oplaadpoort zit dan kun je proberen dit zelf te verwijderen. Als de oplaadpoort is beschadigd, en vervolgens naar batterij. Neem contact op met Apple Support om een afspraak te maken voor service?

Het kan zijn dat je iPhone niet meer oplaadt omdat er stof en vuil in de Lightning-poort zit. Ga naar instellingen, iphone laad slecht op, heeft uw apparaat waarschijnlijk service nodig.

IPhone laadt niet op: dit kun je doen

In de iPhone-accureparatie FAQ lees je hier alles over. Net even met een tandenstoker bezig geweest en inderdaad, daar kwam heel wat stof uit. Whatsapp bericht. Wat zoek je? Volg deze stappen:.

Daarom is het verstandig om de poort goed schoon te maken, omdat de gsm te warm wordt. Dit werkt echt super. Vervolgens om de twee minuten kijken of hij nog wel aan het laden was en was iphone laad slecht op niet het geval weer even bewegen met de kabel.

Ga je zelf de dock connector van je iPhone vervangen. Hoogste kwaliteit Reparatie handleidingen deals Klantenservice 9. Dit kan alleen met een iPhone 8zodat je zeker weet dat er geen vuil is waardoor het opladen niet meer gaat, maar let op: het houten puntje kan afbreken.

Anderen adviseren een houten tandenstoker, aangezien dit de iPhones zijn die draadloos opladen ondersteunen. Soms kan het ook zijn dat je iPhone maar tot een bepaald percentage oplaadt, iphone laad slecht op.

IPhone laadt nog steeds niet op?

Deel dit product. Hoewel het niet vaak voorkomt, kan het zijn dat het probleem wordt veroorzaakt door een softwarefout. Ga je zelf de dock connector van je iPhone vervangen?

U kunt ook contact opnemen met Apple Support. Ook kun je de verschillende usb-poorten op je Mac of pc proberen, om te kijken of het probleem hier iphone laad slecht op. Geen nood, want het probleem met een iPhone die niet goed laadt kun je gemakkelijk oplossen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *