Super makkelijk slijm maken

Datum van publicatie: 05.06.2021

Lijm onder de naam schoollijm of kinderlijm werkt ook perfect. Met dit recept kan je zelf slijm maken zonder lijm, zonder borax en zonder wasmiddel of andere veelgebruikte ingrediënten! Slijm kan je natuurlijk maken op veel verschillende manieren, afhankelijk van welke ingrediënten je in huis hebt.

De meeste ingrediënten die we tegenkwamen met tandpasta maken ergens gebruik van borax, lenzenvloeistof, wasmiddel, maïzena of vaak ook gezichtsmasker. Wij hebben voor iedereen wel wat, welke ingrediënten je ook in huis hebt!

Zodra je het slijm loslaat zal het terug vloeibaar worden en door je handen stromen. Het slijm zal lekker dik en rekbaar worden en ook nog eens goed ruiken. Als je niet goed weet waar je lenzenvloeistof met borax of boorzuur kunt vinden kan je zoeken achter lenzenvloeistof voor harde lenzen. Onze keuze ging uiteindelijk naar dit recept als beste recept voor slijm zonder lijm. Laten we eerlijk zijn, vanaf het moment dat je er aan denkt om slijm te maken met tandpasta betekent dit dat je waarschijnlijk echt over weinig ingrediënten beschikt.

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Zo doe je dat. Omdat wij ook niet alles weten zijn wij benieuwd naar jullie ervaringen met onze artikelen. Voeg vervolgens eventueel de glitters toe. Een echte aanrader, of super makkelijk slijm maken nu doorzichtige of niet-doorzichtige slijm wilt.

Wat kun je met slijm doen?

Zodra je het slijm loslaat zal het terug vloeibaar worden en door je handen stromen. Slijm maken; Hoe maak je slijm zonder lijm of Dit kan je makkelijk doen door een paar theelepels glow in the dark verf toe te voegen aan één van de bovenstaande recepten. Je kan ook galaxy slijm maken. We raden je wel aan om eerst eens naar de andere recepten op deze lijst te kijken en te kijken of je één van deze kunt maken.

  • Het volgende recept, slijm met lenzenvloeistof, geeft bijna hetzelfde uiterlijk.
  • Wanneer je de lijm toevoegt kan je ook het ijzerpoeder toevoegen. Slijm met maïzena en water wordt ook wel Oobleck of Magic Mud genoemd en heeft een aantal bijzondere eigenschappen.

Door verder te surfen stemt u hiermee in. Magnetisch slijm maken is zeer simpel, super makkelijk slijm maken. In eerste instantie zal dit nog erg plakkerig zijn, maar na een paar minuten kneden zal het een vaste slijmbal zijn!

Als je glitters wilt kan je ook glitterlijm kopen. Wij hebben voor jou talloze recepten getest en geven je de super makkelijk slijm maken beste recepten om zelf slijm te maken. Doe het zelf DIY: zelf een kippenhok maken? Vergeet niet om de ballon dicht te knopen.

Slijm maken met tandpasta werkt maar het resultaat is niet optimaal, alle andere recepten op deze pagina zorgen voor een beter resultaat. Wij hebben voor jou talloze recepten getest en geven je de 7 beste recepten om zelf slijm te maken. Stap 5: Voeg baking soda toe door deze al roerend aan het mengsel in je kom toe te voegen.

Stap 5: Voeg baking soda toe door deze al roerend aan het mengsel in je kom toe te voegen. Wanneer je in het slijm aan het kneden bent zal het slijm vast aanvoelen en kan je het vormen. Het vloeibaar wasmiddel moet wel borax of boorzuur bevatten huurwoningen in groningen niet altijd duidelijk op het etiket vermeld staat, super makkelijk slijm maken.

Ga daarna gewoon door met het recept. Wij raden je bovenstaande ingredinten aan maar enkele van deze ingredinten kunnen ook door andere vervangen worden en toch nog goed super makkelijk slijm maken.

Slijm maken met borax en lijm

Roer de inhoud van de kom rustig door elkaar heen om de knutsellijm en de kleurstof goed te mengen. In eerste instantie zal dit nog erg plakkerig zijn, maar na een paar minuten kneden zal het een vaste slijmbal zijn.

Slijm maken; Hoe maak je slijm zonder lijm of Lijm kan je verkrijgen in bijvoorbeeld de Action en ook onder de naam schoollijm of kinderlijm. Magnetisch slijm maken is zeer simpel.

Ga daarna gewoon door met het recept? Probeer ook eens met je vuist of je platte hand op de Oobleck te slaan. We raden dus aan om tandpasta die compleet uit gel bestaat te gebruiken. Mijn nieuwe kawaii sticker app: apple. Het resultaat van dit recept is slijm dat voelt als een mengeling van slijm en klei. Roer de kleurstof goed door de lijm, super makkelijk slijm maken, tot het de gewenste kleur heeft.

Zo maak je zelf slijm

Maak je eigen stresball door de slijm in een ballon te gieten. Dit werkt het beste met de manieren met borax, wasmiddel of lenzenvloeistof. Voeg een ruime laag scheerschuim toe en roer dit ook weer rustig zodat alles goed verdeeld wordt.

Bovendien is het maken van slijm eigenlijk een klein wetenschappelijk experimentje en dus nog leerrijk ook? Dit recept is uniek en maakt maar gebruik van n ingredint: tandpasta! Eigenlijk kan je hetzelfde doen met welke kleuren dan ook.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Yana:

    Wanneer je in het slijm aan het kneden bent zal het slijm vast aanvoelen en kan je het vormen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *