Smook oud beijerland recensies

Datum van publicatie: 06.06.2021

Beoordeeld op 5 april Specialiteit gegrilde vlezen. Netjes opgelost door Smook. Rien de Reus.

Zeker voor herhaling vatbaar??? Later hebben wij een meer dan passende oplossing hiervoor gekregen. Het niet geconcentreerd werken van de keukenstaf had zeker gevolgen voor de kwaliteit van het eten. Allebei een andere burger gegeten. Community Hoe was jouw ervaring? Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Gemiddeld

Alle talen. Zotte NEW French. Is dit uw vermelding. Gemiddeld Meer informatie.

  • Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten? Villa Coucou Mediterranean, French, Modern.
  • Smook, Oud-Beijerland.

Alleen het beste vlees

Beoordeeld op 5 april Specialiteit gegrilde vlezen. Enjoy a gastronomic 5-course menu! En verder is er een ruime keus aan bijlages. Beoordeeld op 2 november prima steak restaurant.

Eten en drinken van een zeer goede kwaliteit.

  • Wanneer er een open keuken in een restaurant is dan kan dit gevolgen hebben voor deze keuken zoals wat ik kon zien in die van Smook.
  • De bediening is vriendelijk en alert. Allebei een andere burger gegeten.

Read full review. Beoordelingen filteren. Er was geen smeerbare boter voorhanden en dus werd er wat boter onder de warmhoud lamp gezet, door er met de vinger in te drukken werd het na ca. Het vlees in mijn geval een tournedos was zonder saus bijzonder goed van smaak en zo zacht als boter. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant, smook oud beijerland recensies.

Corona informatie

Beoordeeld op 8 november via mobiele applicatie Prima diner bij Smook. Vlotte bediening, Mooie zaak, en ik denk in de zomer heerlijk om buiten te genieten, Heerlijke gerechten en mooie presentatie van de borden. All cities.

Een kok die in zijn smook oud beijerland recensies hoest, de drie jonge mannen deden dit alles met de grootste lol, Oud-Beijerland. Alles wordt gegrild op een houtskoolgrill. Dit kan erg lang gaan duren. Geen fijne ervaring. Smook.

Hoe was jouw ervaring?

Het bijzondere van Smook zijn de vleesgerechten, er is een ruime keus en de steaks zijn heerlijk. Zonder bordje kon het brood genuttigd worden. Aleppo restaurant Middle Eastern. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

Beoordeeld op 9 februari via mobiele applicatie Heerlijk. We hadden zoete aardappelfriet. Wat wij toen geserveerd kregen was een verrassing. Eten en drinken van een zeer goede kwaliteit. Later hebben wij een meer dan passende oplossing hiervoor gekregen. Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht Valkenburg, smook oud beijerland recensies. Beoordeeld op 5 april Specialiteit gegrilde vlezen. Beoordeeld op 21 juni Geen fijne bediening? Bizar, na heerlijk gegeten te hebben met 5 personen wordt er door de ober gezegd dat de koffie achteraf een probleem is omdat het te druk is bij de koffiemachine.

Alle gegevens weergeven maaltijden, functies. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. My reservations.

Datum van bezoek: juni. Van der Dussen French. Allemansgeest French.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Liana:

    They do not choose to just work with a piece of meat, they choose to work with high-quality meat. Zeker een aanrader om heen te gaan.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *