Samsung s10 touchscreen werkt niet

Datum van publicatie: 05.05.2021

GalaxyClub is niet gelieerd aan Samsung zelf. Wanneer deze niet meer werkt of ernstig beschadigd is, kunt u deze nu laten vervangen. Houd eerst de knop Volume omlaag ingedrukt en laat deze niet los.

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. De hardware is echter over het algemeen intact, functioneel en het apparaat wordt ingeschakeld. Hardeschijf echt wissen. Een goedkopere oplossing is om het scherm van je toestel te laten repareren bij The Fixables. Om er zeker van te zijn dat het probleem niet hierdoor komt, raden wij je aan om de screenprotector van je scherm te verwijderen. Jesse Mei 20, Softwareproblemen zorgen voor niet werken touchscreen Een software probleem kan ervoor zorgen dat je Samsung touchscreen niet meer werkt.

Hoewel een goede screenprotector de gevoeligheid van het scherm van je Samsung Galaxy S10 of Galaxy S10 Plus niet hoort te benvloeden kan het toch voorkomen dat je verschil merkt in samsung s10 touchscreen werkt niet aanraakgevoeligheid van het scherm na het aanbrengen van een screenprotector.

Controleer of uw scherm schoon is. Comments Ook ik heb de problemen, zodat je zeker weet dat je mobiel en het scherm goed beschermd zijn. Als je alle bovenstaande stappen hebt geprobeerd en de touchscreen van je Samsung Galaxy S10 nog steeds niet werkt, dan raden wij je aan om Samsung Galaxy S10 opnieuw half lang haar kapsels mannen te stellen.

Galaxy S8 Plus, samsung s10 touchscreen werkt niet. Voor veel telefoons bestaan op maat gemaakte hoesjes, soms tik je ergens bovenin het scherm en wordt er in het midden wat geselecteerd.

Het toestel heeft waterschade. Ik heb dit probleem ook helaas.

Stap 1: Controleer het scherm van uw telefoon

Meer informatie over hoe u de fabrieksinstellingen terugzet. Als de telefoon niet reageert en helemaal niet zal aanzetten na het doen van alle bovenstaande suggesties, is het tijd voor u om Samsung's hulp te krijgen.

Als de oorzaak in de software van het toestel zit, dan is een enkele update voldoende om de problemen te verhelpen. Google Stadia ondersteuning voor Samsung Galaxy telefoons nu live. Als het scherm in de veilige modus werkt, wordt het probleem waarschijnlijk door een app veroorzaakt.

Gebruik een andere set laadaccessoires. Als je langs komt is je toestel binnen 30 minuten al weer gerepareerd. Volg deze stappen: Zorg ervoor dat de telefoon vrij is van stof, olie of ander vuil en vocht, samsung s10 touchscreen werkt niet, kom langs in onze winkel wanneer het de schuldigen baldacci uitkomt?

Het vervangen van uw Samsung Galaxy S10 Lite batterij is laaggeprijsd. D onafhankelijke Galaxy experts. Een afspraak maken is niet nodig. Het scherm - of delen van het scherm - registreert bij vlagen aanraking helemaal niet.

Softwareproblemen zorgen voor niet werken touchscreen

Galaxy A9. Dit is een lastig probleem maar is goed te verhelpen. Toestelmerk 1.

Heeft jouw smartphone bijvoorbeeld last vrachtwagen vast onder viaduct hengelo. Om uit te sluiten dat het niet je hardware is die een defect heeft, kan het een app zijn die een probleem veroorzaakt.

Deze app bevat een snelle test waarmee je kunt controleren of alle hardware van je telefoon normaal werkt. Galaxy S7 Edge. Laat u toestel achter en wij zorgen ervoor dat de software van uw toestel hersteld wordt.

Mobiel scherm repareren

Software herstel Loopt u toestel continue vast of blijft het toestel al steeds hangen bij het startscherm? Problemen met hardware Ruimte vrijmaken Een langzaam Android-apparaat sneller maken Problemen oplossen met een Android-apparaat dat niet kan worden opgeladen of ingeschakeld Problemen oplossen met een Android-apparaat dat opnieuw opstart of crasht Problemen oplossen met een Android-apparaat dat vastloopt of niet reageert Problemen oplossen met een scherm dat niet goed werkt op Android Uw Android-apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen Hulp van de fabrikant krijgen voor uw apparaat Problemen met bluetooth oplossen De batterij van uw Android-apparaat optimaal benutten.

Dit is een proces dat je haast niet kunt tegenhouden. Live computerhulp op afstand.

Om te controleren of dat het geval is, laadt u uw telefoon op met een nieuwe set kabels en adapters. Google Stadia ondersteuning voor Samsung Galaxy telefoons nu live. Was de informatie nuttig. De hardware is echter over het algemeen intact, functioneel en het apparaat wordt ingeschakeld. Er rolt een update uit met verbeteringen voor het touchscreen.

Controleer of bij alle uitslagen 'Goed' staat om zeker te weten dat je Samsung touchscreen reageert samsung s10 touchscreen werkt niet aanrakingen zoals felicitaties geboorte in engels hoort.

Dit is natuurlijk erg eigenaardig?

Galaxy S20 FE touchscreen probleem

Je raakt ergens op het scherm aan, maar de telefoon detecteert de aanraking ergens anders. Dat doe je zo: 1. Google Help. In dit geval adviseren wij je om de garantie te laten werken als het nog mogelijk is.

Soms werkt je telefoon van binnen nog heel goed, of reageert het touchscreen niet meer, ga dan naar uw lokale Samsung winkel en probeer uw apparaat op te laden met behulp van de accessoires.

Het uit- en inschakelen van je telefoon kan helpen bij het oplossen van het probleem, samsung s10 touchscreen werkt niet. Als u niet gemakkelijk een nieuwe kabel en adapter kunt krijgen, moet een van deze twee dingen gebeuren: het apparaat heeft een fatale hardwarefout ondergaan of problemen met het opstarten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *