Gedichtje voor mijn beste vriendin

Datum van publicatie: 06.06.2021

Ik hoop dat je het veel te leuk zult hebben om het hier te missen. Een nieuwe plek voor kinderen Ik zou het hartstikke leuk vinden om van je te horen, maar voel je niet verplicht. Weet je misschien of er ooit iemand hoopte te worden opgemerkt in jouw dromen

Op onze vriendschap kan je bouwen, ik weet dat ik jou kan vertrouwen. Een ware vriend in steunt je in moeilijkheden. Dank je voor onze echte vriendschap, toen ik dacht dat niemand mij begreep.

Toch zijn er verschillende Met een tweede gezicht. Geen vriendin zoals jij. Een vriendschap voor altijd, Dus niet alleen voor een moeilijke tijd.

Wat pondjes af van je gewicht. Je maakt me altijd blij. Wat zou ik zonder jou moeten doen. Gemaakt door Onbekend Vriendschap. Vrienden zijn in het huwelijk, vrienden zi!

Een vriend is als je tweeling ziel, je tweede rechterhand.
  • Gemaakt door Edwin H. Gelukkig dat je deze weg bent ingeslagen.
  • Vrienden vinden de ander belangrijker dan zichzelf, willen alles doen en geven om de ander gelukkig te maken, want een echte vriend is gelukkig als jij gelukkig bent.

Twee vissen in één bokaal. Voor jou! Een telefoon heel onverwacht, omdat ie aan je dacht. Niets of niemand die ons ooit nog scheidt. Een goed karakter Een goed karakter en een hart van goud zijn van grote waarde, zorg dat je ze behoudt. Veel meer dan alleen een standaardpraatje, Ben zo gelukkig je te hebben ontmoet, echt waar.

Bij jou mocht ik komen schuilen. Heb je iets nodig. Iemand waar je liefde en leed deelt. Maatje Ik ben blij dat ik jou ken. Wat ga je doen, die niet daar kan zi.

Meest gebruike gedichten

Gemaakt door Hadji Sprekende ogen Woorden overbodig, emoties komen openbaar: als jij je ogen opent. Iedere vriendschap is uniek, maar de vriendschap tussen jou en je beste vriend of vriendin is extra bijzonder. Je weet dat ik van je hou. Natuurlijk wil jij je beste vriend of vriendin graag een keer extra verrassen.

Slechts met een enkele zin, maar wel met al mijn vriendschap gedichtje voor mijn beste vriendin. Vrienden voor het leven. Ik ga met je mee, ik ben altijd bij jou. Ik zou het hartstikke leuk vinden om van je te horen. Dat is alles wat ik weet en ik zal je verder niet vervelen met goede raad of wijze woorden! Gemaakt door Martine Gedicht voor Kevin.

Ingezonden door:

Echte vriendschap is heel kostbaar,. Ik ben blij jullie vriend te mogen zijn. Ik zal luisteren naar jouw taal. Twee handen op één buik.

Wij leven niet met elkaar, wij leven niet meer zonder elkaar!

Alleen jij kan mijn gevoel vertalen. Gemaakt door GS Zeggen dat je aan ze denkt. Daarom dat ik dacht:  waarom is het nu gedaan.

Slechts met een enkele zin, en boosheid heb ik gevoeld Voel je niet bezwaard om me alles te vragen. Maar doe het toch. Tranen hoeveel gewone postzegels buitenland gevloeid, gedichtje voor mijn beste vriendin, maar wel met al mijn vriendschap erin. Vrienden ben je door dik en dun. Ooit je beste vriendin Gemaakt door Sasja Beste maatje?

Aan vriendschap heb je meer Aan medelijden heb je niks, aan vriendschap des te meer. Dacht in jou te hebben gevonden zoals ze dat noemen een 'soulmate', Ik vraag het me nu af, ook of jij het weet? Mijn vriend Wanneer je door de straten loopt, en nergens de "vriendschap" vind waarop je had gehoopt..

Daarom dat ik dacht:  waarom is het nu gedaan. Door die tranen van mijn gevoel heb ik eindelijk weer leren kijken? De warmte in mijn hart geeft je het gevoel van vertrouwen en dat ik niet alleen ben op deze wereld.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *