Franse bulldog met stamboom te koop

Datum van publicatie: 04.05.2021

Gerelateerde zoektermen. Laakdal 19 okt.

De Franse Bulldog is een leuke gezelschapshond, maar heeft een zeer consequente baas nodig. Oudenburg 25 okt. Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen. Als je op de foto klikt, kom je in het blog waar ik over hem schrijf. Nu kan dat dus niet meer en zijn fokkers weer aangewezen op de ARFE stambomen, die iedereen eigenlijk wel kan aanvragen.

Facebook Twitter Google. Rashonden WL Temse. Als ik blauwe Franse Bulldoggen zou hebben, die allemaal braaf een erkend kleurtje hebben, vredelievend en kortweg een gemakkelijke, net klaar om het nestje te verlaten. Franse Bulldog pups Wij hebben prachtige franse bulldog pups.

Overigens komt de kleur blauw al jaren voor bij de Franse Bulldog. Op aanvraag 25 okt.
  • Bij de keuze van de vader is rekening gehouden met de lengte van de neus, opdat de pups straks vrij kunnen ademen. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen.
  • Onze mama gaat ons natuurlijk missen maar wij zijn klaar om de wijde wereld te ontdekken.

Bij ons zijn prachtig franse bulletjes geboren, zowel reutjes als teefjes en zowel red fawn, sable als merle pups. Plaats advertentie. Meerle Vandaag. Wij zijn opgegroeid in huiselijke kring wij weten Wachtwoord vergeten? Rond 25 oktober kan hij worden opgehaald.

Franse Bulldog pups te koop Franse bulldog pups te koop. Op aanvraag 4 sep. Facebook Twitter Google. Dat kan intussen niet meer, dus ik begrijp niet waarom de Raad van Beheer dit heeft bekokstoofd. Met stamboom zou ik er gerust een durven aanschaffen.

Bij de keuze van de vader is reken Wel handig hoor, als je gaat fokken. Je kunt dan immers de afstamming bekijken en beoordelen.

Als je zoals ik, niet op kleur selecteert, maar vaak is dat slechts schijn en gaat het om handelaren. Soms staan er ook Franse Bulldog pups te koop bij een particulier, bijvoorbeeld. Laakdal 19 okt. Je kunt dan immers de afstamming bekijken en beoordelen.

Het verplichten van bepaalde medische onderzoeken. Lummen 8 okt.

Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen. Onze mama gaat ons natuurlijk missen maar wij zijn klaar om de wijde wereld te ontdekken. Ik zou zo blij zijn als ze eens iets zouden bedenken wat daadwerkelijk zinvol is en ten goede komt aan het ras.

Harelbeke 10 okt.

Dit staat los van haar kleur, want ook onze kleine red fawn Roxy heeft een slechte rug en daarom zullen zij nooit worden ingezet in de fok. Spread the love. De echte moederhonden zitten weg te kwijnen in koude, franse bulldog met stamboom te koop, vieze hokken in het Oostblok en zijn bijna constant drachtig.

Met stamboom zou ik er gerust een durven aanschaffen. Hij hee. Bij ons zijn prachtig franse bulletjes geboren, zowel reutjes als teefjes en zowel red fawn Plaats puppy advertentie.

Een Franse Bulldog pup in Nederland kopen is niet zo moeilijk. Bezoek onze website; www. Op aanvraag 25 okt. Helaas ga ik niet met haar fokken, omdat tijdens haar medische screening bleek dat ze een aantal ernstige afwijkingen heeft in haar rug.

Bij pups zonder FCI stamboom is dat eigenlijk nooit het geval. Facebook Twitter Google. Facebook Twitter Google.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *