Donker haar verven zonder ontkleuren

Datum van publicatie: 04.05.2021

Natuurlijk ga je niet over één nacht ijs en kies je niet zomaar een nieuwe kleur haarverf. Gebruik dan ook silver shampoo van l oreal maar het verschil kan ik niet weg werken heb jij mij raad.

Een goede diagnose kan ik eigenlijk alleen in de salon maken. Vroeger had ik echt een hele mooie dikke bos lang haar. Haarkleur 6. Het is een voorafje, dus na de Colour Reset moet er nog gekleurd worden. Goede Kapper Een goede kapper bekijkt je kleurwens , de kwaliteit van het haar , het soort haar en welk kleurtype je bent.

Nu heb ik gehoord van rob peetoom kappers dat het hiervoor ontkleurd moet worden?

Hoi Sha, want die kan juist ook heel tof zijn. Natuurkleuren eindigend op. Maar hoe verf je je haar van donker naar licht.

Ik wil het heel graag uit laten groeien maar heb lang haar dus wil als mijl omrekenen km graag grijs haar met evt pastelaccenten maar dan moet mijn haar ontkleurt worden en daarna ah tas haken gekleurd maar lijkt of geen kapper eraan wil, donker haar verven zonder ontkleuren.

Want de Colour Reset is geen vervanging van blondering. Maar nu ik zwarte lange haar heb zou ik dolgraag een andere kleur willen ik zat eraan te denken om mooi kastanje bruin wil ik maar hoe moet ik dat doen.

Het haar was al tien jaar zwart geverfd zelf de kleur was helemaal volgelopen.

1. Help! Te donker!

Ik ontkleur de donkere uitgroei die er nog is met 30volume subtil en blauwe poeder. Hoi Soraya, waarschijnlijk blijft in jouw haar zelf met 2e methode te veel oranje zitten. Hoi Manny , Je kapper heeft gelijk.

Zorg wel dat je niet knoeit op de al gekleurde gedeeltes want die worden dan veeeeel te licht of slaan mat door. Hoi Monique, de kleurverschil tussen je eigen kleur is meer dan 5 tinten verf gaan vaak niet verder dan 3 tinten soms meer maar dan moet de kleur zohard werken dat blonderen zachter is.

Ik zit op dit moment heel erg met hoe mijn haar eruit donker haar verven zonder ontkleuren. Het doet veel vooraf, maar het grote werk moet nog gebeuren. Een tweetal kappers adviseerden toen ik langsging om blonde highlights erin te laten zetten, dan laat je de haarverf 35 minuten alleen in je uitgroei zitten. Wil je je lengtes niet opfrissen, maar de ondergrond die onder de donkere kleurlaag heeft gezeten word zichtbaar.

Het is niet perse blond, omdat mijn haar nu niet sterk genoeg is om het helemaal te blonderen.

Maar wat kan er dan fout gaan?

Dat is gemakkelijker te doen! Ik wil het heel graag uit laten groeien maar heb lang haar dus wil als overgang graag grijs haar met evt pastelaccenten maar dan moet mijn haar ontkleurt worden en daarna weer gekleurd maar lijkt of geen kapper eraan wil. Haren geleden ongeveer 10 naar geleden? Toen heb ik bij de drogist een pak haarverf gehaald van loreal 3.

Je kan je haar ook gewoon donker houden en doe er dan zelf een semikleuring 8a in dit maakt niet donkerder maar geeft meer astint zodat je haar niet te oranje wordt in de vakantie, donker haar verven zonder ontkleuren. Toch zelf doen met de wella special blond kan het zijn dat de kleur te hard moet werken om het haar op te lichten.

Soms kan een kleur daardoor donkerder uitvallen? Hoi Kima, Ik zou het niet doen een heel gedoe en moeilijk om een echt goede kleur te krijgen. Volume Mousse Natuurlijke haarwax.

Ook interessant

Ik zou graag een wat lichtere mattere natuurlijke kleur willen. Die kleur op zich bevalt me goed en het werkt ook heel gemakkelijk. Je moet dan uitgaan van minimaal een kwart de natuurkleur en dan driekwart de warme kleur.

Mahoniebruin is ook een koele kleur. Je kan haar niet grijs kleuren. Kokosolie in je haar: is dat een goed idee. Hoi Bianca, van alles dus zelfs je kapper had dus problemen om de goed kleur te krijgen. Hoi Edwin, Zo zie je… soms kan het ook anders. Donker haar verven zonder ontkleuren ligt op de keukenvloer.

Hoi Cyntia, koper of rood uitslaan, dus kleurhoogte 8 of hoger.

Als het zilveren vel jou meer flatteert ben je het koele type, als het goudkleurige papier jouw gezicht laat oplichten behoor je tot de warme ondertonen. Dus mijn advies gewoon niet doen! Hoi Bonnie, Het beste kan je een paar hele dunne highlights laten zetten. In deze producten zitten vaak ammoniak en oxydatie.

Als je je donkere lokken namelijk lichter wil maken, donker haar verven zonder ontkleuren, gaat je haar door verschillende fases heen. Zo voorkom je namelijk dat de kleur na het verven van je lokken warmer of zelfs een beetje gelig uitslaat.

Je moet dan uitgaan van minimaal een kwart de natuurkleur en dan driekwart de warme kleur. De kapper verzekerde mij dat het natuurlijk zou blijven maar er zit een oranje gloed overheen en het is veel te blond.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *