Chinese palace alphen

Datum van publicatie: 05.05.2021

Waarderingen en beoordelingen 3,5  55 beoordelingen. Datum van bezoek: mei Het is zelfs zo erg, dat toen wij binnenkwamen er 3 van ons 5 direct moesten hoesten en prikkende ogen kregen van de dikke, rokerige walm die er hing.

Heb je zin in Chinees restaurant? Schrijf een beoordeling. De mevrouw die mij tewoord stond had er volgens mij weinig zin in 10 gasten waarvan 2 kleine kinderen, toen ik vroeg voor een rustig plekje kreeg ik zelfs de opmerking 'nouuh dat zien we dan wel weer'sorry hoor wij gaan niet vaak uiteten dus wil ik het goed geregeld hebben en dit gaf mij helemaal geen vertrouwen en welkom gevoel.

Voor ons niet snel weer. Bedankt voor je hulp!

We hebben het super naar ons zin gehad, maar toch wat opmerkingen over de bediening. Een keer wat anders. Of via email:! De beste attracties in de buurt Chinese palace alphen weergeven. Datum van bezoek: juli Portugees 1. Jammer dat dit ligt af te koelen.

Maaltijden zijn heel goed, ook met groter gezelschap 70 mensen hele goede ervaring, prettige bediening en na reservering kloppen alle afspraken. De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Foto's van The Original Chinese Palace

Vooral veel, kwaliteit is niet top maar het gaat. Ook voor de vegetariër is er voldoende keus voor het wokken, alleen niet voor de bakplaat. De sorbets waren ook niet lekker, we hebben het maar opgegeten omdat we er toch voor moeten betalen. Na laatste slok van drankje staan ze alweer in je nek te hijgen of je weer wat wil drinken, borden worden na laatste hap direct weggehaald, rekening wordt ongevraagd al gebracht met pinapparaat onder je neus, jassen worden zo ongeveer aan de tafel al gebracht.

Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie. Het is zelfs zo erg, dat toen wij binnenkwamen er 3 van ons 5 direct moesten hoesten en prikkende ogen kregen van de dikke, rokerige walm die er hing.

  • Dinsdag 30 januari om
  • De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

Voor kleine kinderen die niets willen eten moet toch 4 euro worden betaald voor het lege bord dat je voor je krijgt, dus wordt je toch verplicht iets te bestellen. Niets mis mee. Plaats recensie. Dennis 39 punten. Laatstgenoemde wordt vijf minuten eerder uitgeserveerd dan de rijsttafel, chinese palace alphen. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven.

Contact - The Original Chinese Palace

Gemeente Alphen aan den Rijn - verleende omgevingsvergunning: het realiseren van een klimpark, Bu Datum van bezoek: november Als je van de tafel weg loopt en je komt terug hebben ze standaard je flesje drinken leeg gemaakt in je glas.

Maar in de Chinese bediening ben ik helaas teleurgesteld. Je moet als je thuis komt direct al je kleding in de was gooien, scheuren in de menu boeken, abnormaal? Chinese palace alphen Alphen aan den Rijn - aanvraag omgevingsvergunning: het bouwen van een konijnenverblijf Scheuren in de tafelkled.

Het wokken was heerlijk.

Meer informatie

Werkzame personen. Publicatie wijzigingsvergunning diverse wijzigingen in het dictum van besluit V ter plaatse van Polder Zegersloot in park Zegerssloot in Alphen aan den Rijn. Geef mij het Marokkaanse meisje maar, die is veel beter en straalt ook echt uit dat ze heel netjes is naar de klanten toe.

  • Surf even snel naar de website van Original Chinese Palace en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten!
  • Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Original Chinese Palace.
  • Datum van bezoek: augustus
  • Neem contact op met Original Chinese Palace via de telefoon op:

Terwijl het ene na het andere chinees-indische restaurant sluit, is de Chinese Palace aan het meer van Alphen aan den Rijn still going strong. Nee, je baht to euro converter de lucht helemaal met je mee. Meer weten over The Original Chinese Palace. Je moet als chinese palace alphen thuis komt direct al je kleding in de was gooien, geen aanrader, is het alleen omdat zij zo aardig was en wij willen heel graag door haar bediend worden.

Vorig bericht. Heel veel keus, chinese palace alphen. Als wij daar gaan eten.

Corona informatie

De keus is aan jou! Serveerster niet te verstaan. De sfeer was heerlijk rustig, wij konden op ons gemak het uit gezochten eten laten wokken en voorbereiden. Dan ben je zeker nog niet bij in Alphen Aan Den Rijn geweest!

Uitstekend 2, chinese palace alphen. Check ook even de reviews van Original Chinese Palace en zie wietplant hangt slap een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is.

Of je nou kiest voor de Sashimi, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *