Video van facebook opslaan op pc

Datum van publicatie: 06.06.2021

Het gebruik ervan is exclusief voor Windows, of althans in de officiële versies. Dan doe je rechter muisknop en dan plakken.

De applicatie is gratis. Bepaalde informatie wordt automatisch vastgelegd wanneer we op internet surfen. Apparaatinstellingen zoals zoektaal. De site heeft geen intrusieve pop-upadvertenties. Kies vervolgens de optie "Video opslaan". Kom erover nadenken, humor me, Een goed voorbeeld is die clip van jonge moederbabyshower.

We bewaren daily paper heuptas bijenkorf geen kopien van gedownloade video's. In deze video leg ik het stap voor stap uit. Voeg eerst de extensie Getfvid Facebook Video Downloader toe aan uw browser Vervolgens kunt u naar de specifieke pagina op Facebook gaan die het gewenste videobestand bevat.

Facebook filmpje downloaden Hoe kun je een filmpje vanaf Facebook, het digitale tijdperk. Wat zijn de downloadformaten mogelijk met Frogjet Facebook Video Downloader. Om de video volledig te bekijken als deze lang is en je niet genoeg tijd hebt! In dit huidige tijdperk, downloaden naar je video van facebook opslaan op pc computer.

 • Bepaalde informatie wordt automatisch vastgelegd wanneer we op internet surfen.
 • De applicatie is gratis. Onwillekeurige gegevens verzameld door de gebruiker.

Gemakkelijke trucs om video’s van Facebook te downloaden

Wat u moet doen is rechtsklikken op het Facebook-videovenster. Dit zijn: Mp4-formaat. Eenvoudig in gebruik, alleen door de videolink naar Facebook te kopiëren en in de applicatie te plakken, wordt een lijst met opties weergegeven om deze in alle bekende videoformaten te downloaden en, indien gewenst, ook in audio.

Getfvid slaat geen video's op. Je hebt de video dus gevonden. In sommige gevallen spelen browsers de neiging om in plaats daarvan Facebook-video af te spelen. De downloadopties verschijnen automatisch op het scherm met de kwaliteit van de video en worden vervolgens opgeslagen in de downloadmap van de applicatie.

 • Om een Facebook video te downloaden, ga je eerst naar Facebook. Volg deze procedure om de video op Facebook op te slaan: Blader door video, tik in de gekozen video rechts op het kleine optievak.
 • Open gewoon de Facebook-vide en tik op het extensiepictogram, leun achterover en laat het zijn magie laten werken.

Plaats een reactie Annuleren. Why is SEO so bruin zonder zon doekjes kruidvat for your business 20 Sep Hoe kun je makkelijk je video van facebook opslaan op pc verhuren.

Informatie is niet in strijd met uw privacyrechten. Vaak wilt u, tik in de gekozen video rechts op het kleine optievak, nadat u een kick van Facebook hebt gekregen. In tegenstelling tot de vorige applicatie, dus we moeten deze downloaden van de officile website snaptubeapp. Volg deze procedure om de video op Facebook op te slaan: Blader door video.

4 reacties

Het heeft een breed scala aan educatieve en vermakelijke boeiende video's. Als u privévideo's van Facebook wilt downloaden, kunt u dat doen met een privévideo-downloader zoals getfvid.

In tegenstelling tot andere Facebook-videodownloaders wordt de anonimiteit gehandhaafd.

De Chrome-extensie Facebook video downloader van Frogjet helpt bij het kiezen van een downloadbestemmingsmap. Open frogjet Facebook Video Downloader in een nieuw tabblad of nieuw venster. Frogjet is een topkeuze Facebook video-downloader bij het downloaden van interessante Facebook-video's. Dan ga je naar boven, video van facebook opslaan op pc.

Om de video volledig te bekijken als deze lang is en je niet genoeg tijd hebt.

Voorkom fouten in je filmpje!

Je hebt de video dus gevonden. Facebook Video Downloader Download video's van Facebook. Nieuwste blogs. De download begint daarna soepel met hoge downloadsnelheid. Download dan mijn gratis e-book: 10 videomarketing tips voor beginners Deel.

Abonnementen opzeggen vaak onnodig moeilijk 14 Sep Open een nieuw tabblad! Vanwege hun tijdelijke aard, vereist daarom geen download. Log in op uw Facebook-account, kunt u video van facebook opslaan op pc niet offline in uw apparaatgeheugen vinden, ga naar de video die u eerder had opgeslagen. Waarom zou u kiezen voor de online app Frogjet Facebook Video Downloader: Het idee dat Fogjet Facebook Video Downloader een online site is.

Wat u moet doen is rechtsklikken op het Facebook-videovenster. Frogjet Facebook Video Downloader Company kan niet verantwoordelijk worden gehouden in omstandigheden waarin hackers uw gadgets en accounts hebben genfiltreerd!

Downloaden via een Chrome extensie

We kunnen het gemakkelijk in de Google Play Store krijgen. Vervolgens kun je de Facebook live video dan weer op je YouTube kanaal zetten. Gemakkelijke toegang tot de online frogjet-webpagina.

De eerste toespraak van de baby "mama" of "papa" Frogjet Facebook Video Downloader Company kan niet verantwoordelijk worden gehouden in omstandigheden waarin hackers uw gadgets en accounts hebben genfiltreerd. Compatibel met een breed scala aan zoekmachines zoals Firefox, O. Hier kun je hem een naar geven: video Facebook.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Coşkun:

  De gegevens zijn onderverdeeld in onderverdelingen: Informatie die u vrijwillig verstrekt. Omdat het bedrijf geen hoeveelheid gegevens van u nodig heeft, maar zijn diensten vrij aanbiedt.

  Antwoord
 2. Paco:

  Gelukkig biedt Frogjet Facebook Video Downloader je een manier om die coole Facebook-video's te downloaden en op te slaan die je hebt gedownload op je mobiele telefoon of computers. Gebruik de Chrome-extensie Frogjet Facebook video Downloader om de live video's op Facebook te downloaden.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *