Ontvang geen mail meer op ipad

Datum van publicatie: 04.06.2021

Uw apparaat haalt alleen nieuwe gegevens in de achtergrond op wanneer uw apparaat wordt opgeladen en is verbonden met wifi. Stap 31 van 41 Encryptie van wachtwoord uitschakelen Druk op Identiteitscontrole.

Publicatiedatum:   20 maart Uitgaand poortnummer intoetsen. Als je de uitgaande server van Vodafone gebruikt, toets dan in. Ik heb dezelfde vraag 5. Dat doe je als volgt: Stop het programma Mail. Open het programma Mail.

Controleer of uw  Berichtgevingsinstellingen  correct zijn voor de Mail-app:. Fingers crossed. Als u de instellingen van uw e-mailaccount verwijdert of wijzigt, wordt eerder gedownloade e-mail mogelijk van uw apparaat verwijderd. Wie kan mij helpen. Mail kun je op 2 manieren instellen.

Tik op 'Mail' en tik vervolgens op een e-mailaccount.

Selecteer support topic

Maak hier je gratis forumaccount aan. Volg een opleiding. Als je het nooit eerder hebt gedaan, iPad verbinden met de computer, anders komt de backup alleen op de iPad. Staat ergens in de Instellingen app. Stap 11 van 41 Naam van e-mailaccount invoeren Als je op het scherm deze schermafbeelding ziet, dan is je e-mailaccount herkend en automatisch ingesteld.

Uitgaande server intoetsen. Stap 41 van 41 Terugkeren naar het startscherm Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

Druk op Instellingen. Tekenlimiet: Ik vermoed dat het laden van teveel gegevens de oorzaak is van het vastlopen. Kijk of al uw e-mail daar aanwezig is of controleer of uw e-mail behalve op uw iOS-apparaat ook nog ergens anders wordt bewaard. Om ook je laatste vraag nog goed te kunnen beantwoorden zou ik wel graag willen weten om welke oude versie van Outlook het precies gaat.

Stap voor stap instructies e-mail instellen voor iPad of iPhone

Dat kan je makkelijk nagaan door naar een willekeurige site te surfen met Safari. Ook heb ik mijn mailaccount op mijn Ipad uit- en weer aangezet. Wanneer deze stappen je niet helpen bij de installatie of werking van je e-mail, dan kan je altijd even met ons contact opnemen via de groene "Contacteer ons" knop, rechts onderaan deze pagina.

Uw apparaat haalt alleen nieuwe gegevens in de achtergrond op wanneer uw apparaat wordt opgeladen en is verbonden met wifi.

Staat ergens in de Instellingen app. Stap 38 van 41 Kies instelling voor controle van nieuwe e-mails Druk op de indicator naast "Push" om de functie in of uit te schakelen. Log in bij de website van uw e-mailaanbieder om uw e-mailadres en wachtwoord te controleren.

Stap 33 van 41 Encryptie van wachtwoord uitschakelen Druk op de pijl links, ontvang geen mail meer op ipad. Meld je aan Heb je al een account.

IPhone / iPad

Druk op Beschrijving en toets de gewenste naam voor het e-mailaccount in. Druk op Gebruikersnaam en toets de gebruikersnaam van de uitgaande server van je e-mailaanbieder in. Microsoft en anderen. Ben jij al lid?

Tik op 'Mail' en tik vervolgens op een e-mailaccount. Als je inderdaad weinig ruimte hebt kun je misschien overbodige apps verwijderen. Heb je al een account. Na gebruik van Google kwam ik dit nog tegen? Druk op de naam van je e-mailaanbieder als die in de lijst staat, ontvang geen mail meer op ipad.

Druk op het gewenste e-mailaccount en volg de aanwijzingen op het scherm om instellingen voor het afzonderlijke account te kiezen. Mocht een tip in dit topic geholpen hebben dan kan je deze uitlichten door op 'Beste antwoord' te klikken. Onze excuses voor dit ongemak. Ja Nee.

Ik kan geen e-mails versturen en ontvangen op mijn Apple iPad Air iOS 12.3

Als u de instellingen van uw e-mailaccount verwijdert of wijzigt, worden eerder gedownloade e-mails mogelijk van uw apparaat verwijderd. Is het inmiddels gelukt om in je mail op je iPad te komen G.

Zo ja, heb je naar aanleiding van de instructies uit mijn eerdere bericht 24 oktober j. Er is slechts één Outlook-app beschikbaar, welke je hebt gedownload en nu in gebruikt hebt genomen.

Mail kun je op 2 manieren instellen. Alvast bedankt voor de hulp. Ja Nee.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Margien:

    Standaard zijn de instellingen voor 'Nieuwe gegevens' gebaseerd op wat uw e-mailvoorziening aanbiedt.

    Antwoord
  2. Achmed:

    Afzendernaam invoeren.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *