Auto laten importeren uit zweden

Datum van publicatie: 05.06.2021

Als dit kenteken geregeld is, dan pas wordt aangeraden om het aankoopbedrag te betalen. Volvo import stappenplan Wilt u alleen een BPM-aangifte of kiest u voor volledige ontzorging? Al met al is Zweden dus een goede optie om er een auto aan te schaffen en zal die wel in Nederland geïmporteerd moeten worden.

Velen denken dan direct aan occasions c. Een kenteken aanvragen Wil je je auto op Nederlands kenteken zetten, dan moet -ie eerst door de RDW bekeken zijn voor een kentekenopname. Je kunt wel een ontheffing aanvragen bij de belasting als je de auto gebruikt voor je eigen zaak in Zweden. Je krijgt een acceptgiro per e-mail of post toegestuurd. Eenmaal in Nederland heb je een Nederlands kenteken nodig 4. Een Nederlandse maatschappij wil de auto waarschijnlijk niet op chassisnummer verzekeren.

Je wilt rijden, maar moet wachten op de acceptgiro voor de bpm.

Om vlot en volgens regels te kunnen onderhandelen heb je een Zweeds Persoonsnummer nodig een soort BSN- nummer. Verzeker de auto wel voordat je ermee gaat rijden.

Let op: een tijdelijk kenteken is gratis, maar de auto dient wel WA-verzekerd te zijn? Een kenteken aanvragen Wil je je auto op Nederlands kenteken zetten, dan moet -ie eerst door de RDW bekeken zijn voor een kentekenopname?

Daarom staat Importautos, auto laten importeren uit zweden. En zo weer naar Nederland.

Op ons internationale handelsplatform doe je alleen zaken met erkende autobedrijven.
 • Als dit kenteken geregeld is, dan pas wordt aangeraden om het aankoopbedrag te betalen.
 • Maar hoe doe je dat? Koop je in Zweden een gebruikte auto, dan kun je een tijdelijk kenteken oftewel exportkenteken aanvragen.

Een Volvo invoeren

Eenmaal in Nederland heb je een Nederlands kenteken nodig. Zoals gezegd, is Zweden een groot land én ligt het niet naast de deur. Wellicht kun je deze al in Nederland op basis van het chassisnummer afsluiten of vraag de verkoper om hulp.

Je zoekt jouw droomauto via verschillende websites 2. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wij zijn echte import experts geworden door onze jarenlange ervaring.

Wij kopen lokaal en weten door onze jarenlange samenwerking met mensen aan alle voorwaarden te voldoen. Dit is hoe het mij gelukt is:. De kosten van het uitvoeren van de auto uit Nederland liggen rond de 25 euro, auto laten importeren uit zweden, kijk op www. Voor meer informatie, wat je vianen van der valk parkeren bent aan de tijdelijke verzekering hangt af van de verzekeraar.

Corona update 17 juli: Dagelijks importkeuring mogelijk Sinds een aantal weken zijn de RDW-loketten weer open gegaan voor importkeuringen voor particulieren en bedrijven buiten de autobranche.

Volvo import stappenplan

Om bij de RDW te kunnen komen, vraag je via de website www. Bij aankoop van een auto dien je beide delen van de verkoper te krijgen. Om een leuke auto te vinden moet je een paar stappen nemen om deze in Nederland te krijgen. Er is momenteel een beperkte capaciteit bij de RDW.

Daarnaast heeft elke personenauto een Europees Certificaat van Overeenstemming CVOwat inhoudt dat dit voertuig Europees is goedgekeurd en dus ook in Nederland wordt toegelaten. Met Duits en Engels kom je ook een heel eind. Geen wonder dus dat ook veel Nederlanders naar Zweden kijken bij het zoeken van een voordelig koopje, auto laten importeren uit zweden, en waar je moet zijn.

Het is in ieder geval handig om te weten hoe het exporteren en invoeren van een auto in Zweden werkt, of het nou auto laten importeren uit zweden om een jonge occasion of juist een klassiek model. Daarnaast is het verstandig om een vrijstelling BPM en motorrijtuigenbelasting aan te vragen voor Nederland.

"+returnedData.message+"

Om vlot en volgens regels te kunnen onderhandelen heb je een Zweeds Persoonsnummer nodig een soort BSN- nummer. Na te hebben voldaan aan de betalingsverplichting zal de RDW de stukken vrijgeven waarna de platen kunnen worden vervaardigd.

Maar dan mag een Zeeds kenteken van de oude eigenaar net zo niet als een Zweeds export kenteken en net zo niet als de tijdelijke Duitse. Een Volvo invoeren Misschien was het altijd al uw droom: een Volvo importeren.

 • Je hebt een kopie van het aankoopbewijs en een registratiebewijs nodig van de auto, uit het land van herkomst.
 • Pas wanneer het geld binnen is, geeft de Belastingdienst de RDW toestemming om de kentekencard op te sturen.
 • De ontheffing is 14 dagen geldig en aan te vragen bij de  Belastingdienst BPM melding.
 • Maar let op: het eendagskenteken is echt maar één dag geldig.

Iedereen blij, en wij Vervolgens maakt Importautos. Bereken meteen uw BPM auto laten importeren uit zweden bel onze informatielijn: Resumerend kunnen we zeggen dat priv-import van een occasion of youngtimer zeker aantrekkelijk kan zijn. Bij een tijdelijke registratie krijgt het voertuig een nieuwe kentekenplaat.

Dan kijk je gauw iets verder. Wij kunnen u helpen van A tot Z. Importautos o. Als wij auto's aanbieden kijken wij ze altijd na op de volgende punten:.

Van aankoop van auto tot afleveren voor uw deur

Volvo importeren. Een auto van Volvo heeft voor iedereen wat wils. De Europese Commissie heeft bepaald dat EU-landen verplicht zijn om de registratie van voertuigen over te nemen, als deze afkomstig is uit een andere lidstaat.

Je dient dan wel in Zweden een tijdelijk kenteken aan te vragen die een maand geldig is. Een Volvo invoeren Misschien was het altijd al uw droom: een Volvo importeren. De kosten van het uitvoeren van de auto uit Nederland liggen rond de 25 euro, wat je kwijt bent aan de auto laten importeren uit zweden verzekering hangt af van de verzekeraar.

Dagwaarde auto berekenen Kenteken check eigenaar Wondershare audio recorder full auto Meldcode auto Onderhoudshistorie auto.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Alma:

  Het is dus mogelijk om voor een relatief lage prijs, een zeer luxe auto aan te schaffen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *